Byggnadsinspektör

Byggnadsinspektör

Som byggnadsinspektör hos oss så får du möjlighet att delta i hela bygglovsprocessen. Från start- till slutbesked. I ditt dagliga arbete kommer du bl.a. att hålla samråd, göra platsbesök, ha en rådgivande funktion samt utföra tillsyn. En bra kontakt med medborgare och byggföretag är också ditt ansvar. Det kräver att du kan leda grupper men även skapa kontakter och underhålla relationer.

Kvalifikationer
Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med kollegor och medborgare? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att handleda och hålla ihop alla insatser. Vi, dina blivande kollegor, arbetar strukturerat för att nå våra mål. Där har också du din styrka.

Har du tidigare erfarenhet av en liknande tjänst är det bra, men inte ett krav.

Eftersom du gör flera arbetsplatsbesök behöver du ha körkort.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.
Vi har gjort våra val av annonskanaler och vill ej ha kontakt med försäljare eller rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.alingsas.se
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Alingsås är en tillväxtkommun med spännande utmaningar: en stadskärna som är riksintresse för kulturmiljömiljövård, ett antal stora utvecklingsprojekt, stora infrastrukturplaner och många sjöar samt en levande landsbygd.

Vi är i en spännande samhällsbyggnadsfas där vi ska rymma såväl fler som mer. Tillsammans bygger vi inte bara bostäder utan även samhällen. Är du utbildad inom området, gillar att påverka och utveckla dig själv samt bidra till den positiva utvecklingen av vår kommun? Då vill vi att just DU söker jobbet.