Ytbehandlare till kraftindustri

Ytbehandlare till kraftindustri

Adecco söker nu ytbehandlare till företag i Alingsås. Du kommer arbeta med ytbehandling, truckkörning och materialhantering. Har du truckkort samt erfarenhet av att arbeta inom industri eller produktion? Då är tjänsten som ytbehandlare något för dig!


Om tjänsten

Som ytbehandlare kommer du arbeta med ett fysiskt arbete i produktion där du ytbehandlar företagets produkter. Detta innebär att du ytbehandlar produkterna med olja och har travers till din hjälp. Tjänsten innebär även truckkörning och materialhantering. Arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dagtid 06:00-14:00 och varannan vecka kvällstid 13:54-21:54.

I din roll som ytbehandlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

Ytbehandling
Truckkörning
Traverskörning

Tjänsten som ytbehandlade är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.


Om dig

Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett intresse för teknik. Du bör ha någon arbetslivserfarenhet från industri eller produktion. Med tanke på att du kör truck är truckkort ett krav för tjänsten, har du traverskort är detta meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter.


Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att?kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson på mail frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598?980 10.

Välkommen med din ansökan!


Sökord

Ytbehandlare till industri, ytbehandling, truckkort, materialhantering, produktion, industri, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 apr 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.