Ytbehandlare till kraftindustri

Ytbehandlare till kraftindustri

Adecco söker nu ytbehandlare till företag i Alingsås. Du kommer arbeta med ytbehandling, truckkörning och traverskörning. Har du erfarenhet av att arbeta inom industri, produktion eller lager? Då är tjänsten som ytbehandlare något för dig!

Om uppdragsgivaren
Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter.

Om tjänsten
Som ytbehandlare kommer du arbeta med ett fysiskt arbete i produktion där du ytbehandlar företagets produkter. Detta innebär att du ytbehandlar produkterna med olja och har travers till din hjälp. Tjänsten innebär även truckkörning och materialhantering. Arbetet är förlagt under 2-skift, vilket innebär varannan vecka dagtid och varannan vecka kvällstid.

I din roll som ytbehandlare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Ytbehandling
  • Truckkörning
  • Traverskörning
Om dig
Vi söker dig som har god teknisk förståelse och ett intresse för teknik. Du bör ha någon arbetslivserfarenhet från industri, produktion eller lager. Med tanke på att du kör truck är truckkort ett krav för tjänsten, har du traverskort är detta meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som ytbehandlade är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Ytbehandlare till industri, traverskörning, truckkort, materialhantering, produktion, industri, Alingsås, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 22 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.