Truckförare till lagerverksamehet

Truckförare till lagerverksamehet

Vi söker orderplockare till lagerverksamhet i Alingsås. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du arbeta på ett stort och fräscht lager i Alingsås med varierande lageruppgifter. Arbetet innebär främst godshantering, orderplock, truckkörning och sortering. Du jobbar dagligen med att självständigt plocka order med hjälp av plocktruck utifrån en plocklista. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. Arbetet är förlagt under vardagar klockan 09:00 - 18:00, alternativt 07.00 - 16.00.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Sortering
Tjänsten som orderplockare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande ser vi detta som meriterande men inget krav. Det är viktigt att du är driven, trivs med att arbeta mot uppsatta mål och arbeta under högt tempo.

Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Viktigt för tjänsten är:
- Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Kristoffer Löwdin via 073 684 75 33 eller kristoffer.lowdin@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare till lagerverksamhet, orderplockare, truckförare, truckkort, lager, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.