Testare till NKT

Testare till NKT

Adecco söker nu efter Testare till NKT i Alingsås. Har du bakgrund inom teknik från utbildning eller arbete? Lockas du av att genomföra rutintester med största kvalitet och noggrannhet? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Om tjänsten
Som testare kommer du arbeta i produktionsmiljö på företaget NKT i Alingsås. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att rutintesta, kvalitetstesta och säkerhetskontrollerna produkter innan de levereras vidare till kund. Arbetet utförs till största del enskilt men i grupp kan också förekomma.
Tjänsten har start omgående och förlagt under ständig eftermiddag 13:54 - 21:54.

I din roll som testare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

- Kvalitetskontrollering av produkter

Om dig
Vi söker dig som har tekniks bakgrund från utbildning eller arbetslivserfarenhet, detta är krav för tjänsten. Har du dessutom utbildning eller arbetslivserfarenhet med elsäkerhet är detta mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete, du har inställningen att varje produkt ska uppnå absolut bästa kvalitén.

Viktigt för tjänsten är:

- Teknisk utbildning eller arbetslivserfarenhet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om NKT
NKT är en av de världsledande leverantörerna inom kabelteknik till energisektorn. De utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetskablar, tillbehör, lösningar för elnät, byggsektorn samt till järnvägsindustrin. De erbjuder kreativa, högteknologiska och hållbara produkter, tjänster och lösningar.

Om anställningen
Tjänsten som testare är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 4 månader, med eventuell chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Johanna Holmberg via telefon 0736-847715 eller mail johanna.holmberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Testare till NKT, tillverkningsindustri, teknik, testare, elsäkerhet, Cables, Alingsås, NKT, Adecco
Mer info
Kontaktperson Johanna Holmberg
Telefon 073-684 77 15
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 okt (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.