Teknisk support med omgående start till Adecco

Teknisk support med omgående start till Adecco

Har du erfarenhet av kundkontakt och fakturering? Brinner du för service och vill arbeta på ett företag som har ett starkt varumärke? Då ska du söka tjänsten som teknisk support till Adecco i Alingsås!

Om tjänsten
Som teknisk support kommer du att hantera kunder via telefon och mail och hjälpa dem med bland annant orderläggning, produkt information och leveransfrågor. Du kommer även arbeta administrativt med exempelvis fakturering, roderhantering och offerter samt arbeta som stöd mot företagets säljfunktion. Tjänsten är på dagtid och du kommer att arbeta i Movex.

I din roll som teknisk support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Besvara kunders mail och samtal
  • Löpande administration (Fakturering, offerter och orderhantering mm.)
Om dig
Vi söker dig som tycker om att ge service och som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter. Du känner dig bekväm med att arbeta i datorsystem och det är meriterande om du kan arbeta i Movex. Viktigt för tjänsten är att du kan börja relativt omgående.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av fakturering, orderhantering och kundkontakt
  • goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
  • Kunna börja relativt omgående.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som teknisk support är ett konsultuppdrag med start omgående. Till att börja med är uppdraget juli ut, men det kan finnas chans till förlänging. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
  • Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
  • Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
  • Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736847762 eller isak.ahlvik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Support, teknisk support, adecco, Alingsås, Fakturering, Ekonomi, Kundtjänst, Kundservice,
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.