Teamledare till MGS Centrallager

Teamledare till MGS Centrallager

Vi söker dig som vill planera, leda och utveckla lagerdriften inom Gods ut på Momentum Groups Centrallager i Alingsås. Du kommer ha en viktig roll i att säkerställa leveranser både till slutkund och möta internkunders förväntningar. Verkar detta intressant kanske vi har den perfekta tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som teamledare kommer du att samarbeta med fyra stycken andra teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer innebära planering, ledning och fördelning av arbete inom verksamheten. Utvecklingssamtal och målsamtal med medarbetarna i gruppen är en viktig del för att coacha och driva medarbetaren framåt. Andra arbetsuppgifter är hantering av tidsredovisning i tidssystemet AGDA samt PDB, deltagande i utvecklingsprojekt för lagerdriften, deltagande i arbetsmiljöarbete och att verka för koncernens vision "Kundens bästa val" är dina främsta fokusområden.

I din roll som teamledare kommer dina huvudsakliga ansvarsområden vara:
  • Leda den dagliga driften på avdelningen
  • Följa upp, analysera och implementera förbättringsåtgärder i samråd med driftchef
  • Verka för utveckling av nya arbetsprocesser samt utveckla personalen
  • Ansvara för att rutiner och säkerhetsföreskrifter efterlevs
Din avdelning består av 15-20 medarbetare, både egen personal och bemanning. Ditt fokus ska, förutom ovan punktade ansvarsområden, leda och utveckla personalen och ansvara för att styrningen av arbetsinsatserna motsvarar uppställda mål.

Tjänsten som teamledare är en rekrytering till Momentum Group Services och start för tjänsten kan variera beroende på tillgänglighet men runt februari/mars 2020. Detta är en heltidstjänst förlagt på ett fyra veckors schema där du arbetar 7-16 i tre veckor samt 09-18 den fjärde veckan.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom lager och logistik i en ledande roll. Vi ser även att du har arbetat i diverse lagersystem och innehar ett giltigt truckkort. Meriterande är om du har en högre utbildning inom logistik samt arbetsmiljö- och ledarskapsutbildning.

Vidare ser vi att du är ödmjuk, lyhörd samt har en god och tydlig kommunikation med dina medarbetare. Du är målmedveten och strävar alltid efter att hitta förbättringar för att företaget ska bli bättre och mer lönsamt. Vi ser även att du trivs med att arbeta effektivt med ett högt kvalitetstänk. Du har förmågan att skapa ett positivt arbetsklimat både inom och utanför avdelningen. Du förstår vikten av att ständigt utveckla både arbetssätt och personal.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av lagerarbete och att arbeta i lagersystem
  • Erfarenhet av att arbeta i en ledande roll
  • Innehar ett giltigt truckkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Momentum Group koncernen
Momentum Group är en av de ledande återförsäljarna av industriförnödenheter och industrikomponenter, i kombination med tjänster och service, till professionella slutanvändare inom industri- och byggsektorerna i Sverige, Norge och Finland. Koncernen har cirka 1 600 medarbetare och omsätter cirka 5,5 miljarder SEK per år. Besök oss på www.momentum.group

Momentum Group Services är Momentum Group-koncernens gemensamma servicebolag som tillhandahåller logistik-, IT- och HR-tjänster till de i koncernen ingående bolagen. Företaget har sitt säte i Alingsås där också koncernens centrallager ligger. Med 90 anställda och en omsättning på mer än 100 miljoner kronor om året är bolaget viktigt för koncernens framgång och verkar hela tiden systematiskt för att effektivisera och höja kvalitén i sina leveranser.

Företaget lägger stort fokus på sina medarbetare och erbjuder därför friskvårdsbidrag, tillgång till gym i förtagets lokal, massage till reducerat pris, flexibel arbetstid, fri parkering, etc. Under 2019 pågår en frivillig hälsoutmaning tillsammans med alla medarbetare, en lagtävling där man tillsammans arbetar för en aktiv vardag och stärka samarbetet tillsammans.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Kristoffer Löwdin på 073-684 75 33 eller via mail kristoffer.lowdin@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Teamledare till Momentum Group Services, ledarskap, lager, Momentum Group Services, Adecco, Alingsås.
Mer info
Kontaktperson Kristoffer Löwdin
Telefon 0736847533
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 okt 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.