Servicetekniker till Lely Center

Servicetekniker till Lely Center

Om Lely Center Lidköping

Lely Center Lidköping är ett företag som förser svenska mjölkproducenter med innovativa och framtidssäkra produkter inom automatisering. Dess produkter skapar en automatiserad mjölkningsprocess för producenterna och bidrar till en effektivare mjölkning. Lely Center Lidköping täcker ett stort område i västra Sverige, däribland Skaraborg och Sjuhärad. Du kan läsa mer om Lely på deras globala hemsida: www.lely.com/us/about-lely

Om tjänsten
Som servicetekniker kommer du ha en viktig roll i Lely Centers verksamhet där du kommer att utföra service och underhåll av företagets produkter. Servicen är framförallt av mekanisk karaktär men det innefattar även arbete med pneumatik och el. Du utgår ifrån ditt hem som bör ligga i eller i närheten av Sjuhärad och utför dina arbetsuppgifter ute hos kunderna vilket innebär att det dagligen förekommer tjänsteresor. Arbetet sker för det mesta enskilt men vid nyinstallationer och vissa reparationer arbetar du i team. Vidare sker arbetet i lantbruksmiljö och det förekommer arbete i ladugårdar och nära djur. Tjänsten är komplex men du kommer få tid på dig att bli upplärd och utbildad.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service och reparationer av produkter
  • Nyinstallation av produkter
  • Kontakt med kund
Tjänsten är en direktrekrytering till Lely och inleds med en 6 månaders provanställning. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse

Om dig
Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse och som söker ett arbete som blandar teknik, service och kundkontakt.. Du som har erfarenheter av liknande yrken eller av hantverkaryrken samt har grundläggande kunskap kring el och pneumatik kommer snabbare kunna ta till sig arbetsuppgifterna. Vidare är det starkt meriterande om du har en bakgrund inom lantbruk och har djurvana. Vidare är ett krav att du har körkort samt att du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift. Till sist ser vi att du är bosatt i ett relevant område i Sjuhärad t.ex. Borås, Alingsås, Ulricehamn, Bollebygd mm.

Vidare ser vi att är en person som trivs med en flexibel arbetssituation där du själv kan lägga upp din arbetsvecka. Då större delen av arbetet sker enskilt ute hos kund är det viktigt att du trivs med detta samt är bekväm i mötet med kunder. Som person trivs med att själv ansvara för att ditt arbete blir slutfört. Då det kan uppstå oväntade problem är du en problemlösare som trivs med att själv hitta lösningar.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt lagd och allmänt händig
  • Bakgrund inom lantbruk och/eller djurvana
  • Behärskar engelska och svenska
  • Körkort för bil
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Isak Ahlvik via 0736 84 77 62 / Isak.ahlvik@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Adecco, Lely Center, Lely, Lantbruk, Jordbruk, Bonde, Mekanik
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.