Montör till kraftindustri

Montör till kraftindustri

Adecco söker nu montörer till ett globalt företag i Alingsås. Du kommer arbeta med montering av företagets produkter i en industriell miljö. Trivs du med arbete inom industri, produktion eller lager? Passar detta in på dig kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som montör kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin där du arbetar med att montera ihop komponenter. Arbetet utförs på line eller vid fasta stationer. Det kan vara pilligare montering men också ett fysiskt tungt arbete då du bygger ihop större delar.
Arbetet kommer antingen vara förlagt under dagtid (07:00-16:00) eller 2-skift (06:00-14:00, 13.54-21.54). Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med tillsättning vecka 13. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering

Om dig
Vi söker dig som vill arbeta inom produktion och industrimiljö. Du trivs med ett fysiskt arbete och har intresse för teknik. Vissa delar av monteringen kan vara mindre och vissa delar större, du ska vara fingerfärdig och trivas med att arbeta med händerna. Meriterande är om du har truckkort men detta är inget krav.

Vidare ser vi att du är noggrann, positiv och trivs i ett socialt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
  • Tekniskt intresse
  • Trivs med arbete i grupp
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om uppdragsgivaren
Den största leverantören inom elkraft och automationsteknik runt i hela världen. Finns i 100 länder och i Sverige på ca 30 orter.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson, frida.axelsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör till kraftindustri, montering, industri, produktion, line, truckkörning, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.