Montör till Kraftindustrin

Montör till Kraftindustrin

Vi söker nu montörer till ett företag med geografisk placering i Alingsås. Vi ser att du som söker har truckkort samt stort intresse för industri. Låter detta intressant, då kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som montör kommer du arbeta inom tillverkningsindustrin där du arbetar med att bygga ihop elskåp på ett företag i Alingsås. Arbetet sker både enskilt och i grupp, monteringen kan vara vid fasta stationer men också på line. Du arbetar i en del av tillverkningen där skåpen sätts samman och i ditt team arbetar ni ca 5 personer. Även viss truckkörning kan förekomma. Tjänsten har start 25/3 och är förlagt under dagtid 7-16.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Montering
  • Truckkörning
Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för industri och har truckkort. Har du tidigare erfarenhet som montör, snickare eller mekaniker ser vi detta som mycket meriterande men inget krav.

Vidare ser vi att du är resultatinriktad och gillar att arbeta i relativt högt tempo. Du är även noggrann, kvalitetsmedveten och gillar arbeta tillsammans i ett team till ett gemensamt mål.

Krav för tjänsten är:
- Truckkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag med start 25/3. Till att börja med är uppdraget på 4 månader, med goda möjligheter till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas 25e mars men rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via frida.axelsson@adecco.se eller 031-7254530.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Montör till kraftindustrin, montering, truckkort, truckkörning, Alingsås, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.