Maskinoperatör till NKT

Maskinoperatör till NKT

Vi söker nu efter maskinoperatörer till sommarjobb på NKT i Alingsås. Vi ser att du som söker har utbildning inom teknik eller erfarenhet av industri/produktion. Passar detta in på dig kan vi ha tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som maskinoperatör arbetar du i produktionen med tillverkning av gummiprodukter. Arbetet innebär att du arbetar vid diverse maskiner med övervakning av processer, se till att produktionen flyter på, kvalitetskontroll, bearbetning etc. Tjänsten innebär mestadels enskilt arbete men du arbetar nära dina kollegor. Tjänsten är förlagd under 2-skift, 06-14 och 13.54-21.54. Detta är ett sommarjobb med start i juni, arbetet pågår sedan fram till mitten av augusti.

I din roll som operatör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Övervakning av processer
  • Visuell kontroll
  • Efterbearbetning
Om dig
Vi söker dig som har någon teknisk bakgrund från arbete eller utbildning, har du tidigare arbetat som maskinoperatör eller liknande ses detta som mycket meriterande.

Vidare ser vi att du är kvalitetsmedveten, noggrann, engagerad och arbetsam.

Krav för tjänsten:
- Utbildning inom teknik eller erfarenhet av arbete med maskiner

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om NKT
NKT är en av de världsledande leverantörerna inom kabelteknik till energisektorn. De utvecklar, tillverkar och säljer kvalitetskablar, tillbehör, lösningar för elnät, byggsektorn samt till järnvägsindustrin. De erbjuder kreativa, högteknologiska och hållbara produkter, tjänster och lösningar.

Om anställningen
Tjänsten som maskinoperatör är ett konsultuppdrag med tillsättning i juni. Till att börja med är uppdraget på ca 2,5 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i juni. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Maskinoperatör till NKT, operatör, produktion, industri, teknik, sommarjobb, Alingsås, NKT, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.