Lagerarbetare till Momentum Group Services

Lagerarbetare till Momentum Group Services

Vi söker orderplockare för sommaren till Momentum Group i Alingsås. Vi ser att du som söker tjänsten har truckkort och drivs av att arbeta mot uppsatta mål. Passar detta in på dig kan vi ha den perfekta tjänsten!

Om tjänsten
Som lagerarbetare kommer du arbeta på ett stort och fräscht lager i Alingsås med varierande lageruppgifter. Arbetet innebär främst godshantering, orderplock, truckkörning och sortering. Du jobbar dagligen med att självständigt plocka order med hjälp av plocktruck utifrån en plocklista. Du arbetar mestadels enskilt men ingår i ett team på avdelningen. Tjänsten är ett sommarjobb och har start vecka 24 och pågår fram till vecka 28 med chans till förlängning. Tjänsten är förlagd 7-16 eller 09-18.

I din roll som lagerarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Orderplock
  • Truckkörning
  • Sortering
Om dig
Vi söker dig som har truckkort A+B. Har du erfarenhet av lagerarbete eller liknande ser vi detta som mycket meriterande men inget krav. Det är viktigt att du är driven, trivs med att arbeta mot uppsatta mål och arbeta under högt tempo.

Vidare ser vi att du är en person med hög arbetsmoral samt är noggrann, självgående, kvalitetsmedveten och flexibel.

Krav för tjänsten är:
- Truckkort A+B

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Momentum Group
Momentum Group i Alingsås är en ledande leverantör av industriförnödenheter och industrikomponenter samt därtill relaterade tjänster till industri- och byggsektorn i Norden. De geografiska huvudmarknaderna är Sverige, Norge och Finland.

Om anställningen
Tjänsten som orderplockare är ett konsultuppdrag med tillsättning under juni. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start i juni, men rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Frida Axelsson via 031-7254530 eller frida.axelsson@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare till Momentum Group, orderplockare, sommarjobb, truckförare, truckkort, lager, Momentum Group, Alingsås, Adecco
Mer info
Kontaktperson Frida Axelsson
Telefon 0317254530
Område Alingsås
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.