Lagerarbetare och montörer till kommande uppdrag

Lagerarbetare och montörer till kommande uppdrag

Adecco söker lagerarbetare och montörer för kommande uppdrag i Alingsås. Är du intresserad av ett arbete inom lager, truckkörning, montering eller produktion? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Tjänsten som lagerarbetare eller montör är ett heltidsuppdrag där du kommer arbeta med truckkörning/montering och andra arbetsuppgifter som kan förekomma på hos en av Adeccos kunder i Alingsås. Arbete förekommer både enskilt och i team och tjänsten kan ha varierande arbetstider beroende på uppdrag och vi vill därför att du ska kunna vara flexibel att arbeta dagtid, kväll samt skift. Uppdragen kan vara både långsiktiga och kortsiktiga, med chans till förlängning.

I rollen som lagerarbetare kan dina arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Orderplock
  • Paketering
  • Lossning och lastning
I rollen som lagerarbetare kan dina arbetsuppgifter innebära:
  • Varierad montering
  • Maskinövervakning
  • Truckkörning
Tjänsten som lagerarbetare eller montör är ett kommande konsultuppdrag där urval sker löpande utefter behov och du får en anställning i Adecco Sweden.

Om dig
  • För att vara aktuell för tjänsten som lagerarbetare söker vi dig som har truckkort A1-4, B1-4 enligt TLP10 med god vana av att köra truck och stort intresse för att arbeta inom lager och logistik.
  • För att vara aktuell för tjänsten som montör söker vi dig som tidigare arbetat inom produktion och trivs med denna typ av arbete. Det är meriterande om du har truckbehörigheten D1 samt traverskort.
Utöver detta ser vi att du är flexibel, kvalitetsmedveten, noggrann och prestigelös. Våra arbeten är relativt fysiska och kräver högt arbetstempo så det är viktigt att du trivs med den typen av arbeten.Vidare ser vi att du är prestigelös och kan vara flexibel i arbetstider

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Martina Kall via martina.kall@adecco.se.
Vi tar inte emot ansökningar på mail.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagerarbetare, truckförare, lager, montör, industri, logistik, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.