Lås/Larminstallatör till Alingsås Lås & Larmservice

Lås/Larminstallatör till Alingsås Lås & Larmservice

Nu söker vi två medarbetare till Alingsås Lås & Larmservice. 1st. låsinstallatör och 1st. larminstallatör. Är någon av dem du?

Om tjänsten
Som lås/larminstallatör installerar och servar du lås och elektriska säkerhetssystem hos våra kunder runt Alingsås. Arbetet är omväxlande och består i att åka runt och serva/installera hos kund.

Arbetstiderna är måndag-fredag dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från larm eller elinstallation och är teknisk intresserad.
Vidare ser vi att du är självgående och erfaren i din yrkesroll. Du är ansvarsfull och noggrann och självklart har du körkort och behärskar svenska i både tal och skrift utan problem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Alingsås lås & Larmservice
Mitt i centrala Alingsås hittar du Alingsås Lås & Larmservice. A-lås är ett auktoriserat låssmedsföretag och har många års erfarenhet i branschen. Företaget startade i Alingsås 1969-70 och vi jobbar alltid med att ge totala säkerhetslösningar inom lås & larm.
Vår affärsidé och policy är att ge totala säkerhetslösningar inom lås & larm. Att alltid ha den senaste kompetensen inom detta område. Att ge högsta kvalité och service på produkter och tjänster.

Om anställningen
Vi på Alingsås lås & Larmservice har i denna process valt att samarbeta med Adecco. Till en början är du anställd av Adecco men arbetar ute hos oss. För rätt person är tanken att tjänsten övergår till en anställning direkt hos oss på Alingsås lås & Larmservice.

Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Vi introducerar dig i arbetet genom att du går bredvid till en början och vi satsar löpande på att vidareutbilda vår personal.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju eller en videointervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med Adecco kommer du att få träffa oss för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Therese Hedén via 0736873307 eller via therese.heden@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lås, larm, installatör, Alingsås, Adecco
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.