HR-support till Bevego Byggplåt & Ventilation

HR-support till Bevego Byggplåt & Ventilation

Om tjänsten
Som HR-support kommer du att vara placerad på Bevegos huvudkontor i Alingsås och arbeta med framförallt personaladministration, samordning av utbildningar samt chefsstöd vad gäller löpande frågor inom arbetsrätt/kollektivavtal. En stor del av arbetet utförs i olika system b.la. Agda, CatalystOne samt Excel och du kommer även ha utökat ansvar vad gäller HR- och rekryteringssystemet. Du ansvarar för personalarkiv och har löpande kontakter med lönecentret. I rollen kommer du även hantera rekryteringar och stötta chefer med rekryteringsprocessen samt med det digitala rekryteringsverktyget. I arbetet kommer du även arbeta med kollektivavtal samt arbeta nära HR-manager i diverse uppgifter.

I din roll som HR-support kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande personaladministration i system
  • Stöd och support till chefer i organisationen gällande personalfrågor
  • Rekryteringsarbete
Tjänsten som HR-support är en rekrytering till Bevego med startdatum enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom HR samt minst 1-3 års erfarenhet från en HR-avdelning. Du har god vana i att arbeta i olika system och har lätt att lära nytt. Vidare är du en van använder i Excel samt har en god pedagogisk förmåga. Vi ser helst att du har erfarenhet av såväl HR-system som löneprogram där du kan ta ut data och bygga egna rapporter. Har du arbetat på en löneavdelning är detta ett plus.

Vidare ser vi att du som person är noggrann, systematisk och ordningsam samtidigt som du är servicemedveten. Du kommer att arbeta såväl i team som självständigt, vilket innebär att du behöver kunna leda dig själv på ett framgångsrikt sätt. Arbetet ställer krav på att du som person är flexibel och prestigelös.

Viktigt för tjänsten är:
  • HR-utbildning samt minst 1 års erfarenhet från HR-avdelning
  • Systemvana och ett intresse för system
  • God svenska i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Bevego Byggplåt & Ventilation

Med filialer från Luleå i norr till Malmö i söder är Bevego ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation och teknisk isolering. Vi har också fyra produktionsenheter där vi tillverkar rektangulära ventilationsenheter. Bevego ingår i den världsomspännande koncernen Saint-Gobain, som grundades 1665 av Louis XIV, där första uppdraget var att producera glas till slottet Versailles utanför Paris.

Alla vi som arbetar på Bevego är en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt mellan filialer och affärsområden. Bland våra kunder anses vi vara en mycket tillförlitlig leverantör med gott rykte, något vi är väldigt stolta över. Detta betyder inte att vi kan eller vill slå oss till ro. Tvärtom, vi ska bli ännu bättre! Vi ska etablera oss på ännu fler platser, se till att vårt sortiment ständigt uppdateras och rekrytera marknadens mest kompetenta medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik, via 0736-84 77 62, alternativt isak.ahlvik@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
HR-support, HR, HR-system, Agda, Personaladministration, System, Alingsås, Adecco, Isak, Ahlvik.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.