Distributionselektriker till Alingsås Energi

Distributionselektriker till Alingsås Energi

Vi söker dig som drivs av att själv ansvara för din arbetsprocess, har ett stort engagemang och är duktig på att samarbeta. Har du dessutom utbildning som distributionselektriker eller likvärdig erfarenhet har Alingsås Energi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Som distributionselektriker hos Alingsås Energi kommer du att vara en del av företagets serviceteam vars huvudsakliga arbetsuppgifter berör elnät, fjärrvärme och fibernät. Ditt huvudfokus kommer ligga på elnätet där det förekommer framförallt underhåll och nybyggnation av markstationer, kabelnät och luftledningsnät. Arbetet med elnät sker inom spänningsområdet 40/10kV - 0.4kV. Vidare sker större delen av arbetet utomhus vilket innebär en omväxlande arbetsmiljö. Tjänsten i sig innebär mycket omväxlande arbetsuppgifter och erbjuder dig en utmanande roll där dina kunskaper sätts på prov. I tjänsten kommer du även få möjligheten till att fördjupa dina kunskaper i form av intern utbildning.

I din roll som distributionselektriker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Underhåll av befintligt elnät
  • Nybyggnation av elnät
Om dig
Vi söker dig som är utbildad distributionstekniker alternativt har minst tre års elkraft teknisk utbildning. Har du tidigare arbetat inom eldistributionsbranschen eller med stolpklättring är detta meriterande. För tjänsten är det även nödvändigt att du har minst B-körkort men BE- och C-körkort är önskvärt.

Vidare ser vi att du trivs i roll där du själv ansvarar för din arbetsprocess och att du kan ta egna initiativ ditt arbete för att kunna driva din egna arbetsdag framåt. Det är även viktigt att du kan samarbeta med dina kollegor samt att du visar engagemang i ditt arbete. Då arbetet är fysiskt och utomhus trivs du med att vistas utomhus och att röra dig i ditt arbete. Till sist är det viktigt att kunna erbjuda en hög servicegrad gentemot företagets kunder för att ge en bra bild av Alingsås Energi.

Viktigt för tjänsten är:
  • Utbildning inom eldistribution alternativt elkraft teknisk utbildning eller likvärdig erfarenhet/utbildning
  • Ansvarstagande och initiativtagande
  • Minst B-körkort
  • Erfarenhet av branschen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Alingsås Energi
Alingsås Energi är en kommunägd energikoncern med verksamheterna elhandel, elnät, elproduktion, värme och fibernät. Verksamheterna bedrivs i två bolag, moderbolaget Alingsås Energi Nät AB och dotterbolaget Alingsås Energi AB. Alingsås Energi är en konkurrenskraftig och pålitlig leverantör av energi- och infrastrukturtjänster med tydligt fokus på helheten för kunden och på energieffektiva och klimatsmarta lösningar. De bygger elnät med otroligt hög kvalitet, är duktiga på arbetsmiljö och säkerhetsarbete. Är delaktiga i utvecklingen av det hållbara samhället och arbetar långsiktigt och målmedvetet för att minska resursförbrukningen i samhället.

Du kan läsa mer om bolaget på deras hemsida. www.alingsasenergi.se

Om anställningen
Alingsås Energi har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Alingsås Energi erbjuder dig:
  • Vidareutveckling efter behov inom relevanta områden
  • Goda möjligheter till friskvård genom exempelvis en tränings timma i veckan samt tillgång till företagets utrustade gym.
  • Tillsvidareanställning
Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Isak Ahlvik via 0736 84 77 62

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Elmontör till Alingsås Energi, distributionselektriker, elkraft, elkraftteknik, elnät, Adecco, montör
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.