Veoneer söker Processingenjör

Veoneer söker Processingenjör

Vill du vara med i utvecklingen av framtidens självkörande fordon med produkter som räddar liv? I Vårgårda får du arbeta i en av Veoneers mest avancerade produktionsmiljöer för att skapa större trygghet på världens alla vägar!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Veoneers räkning en Processingenjör inom kameratillverkning. Veoneer är sprunget ur Autoliv och ligger i absolut framkant vad gäller utveckling av toppmoderna aktiva säkerhetssystem för bilar. De har som ambition att vara marknadsledande inom elektroniska bilsäkerhetsprodukter samt en ledande systemleverantör av Advanced Driver Assist Systems (ADAS) och autonom körning.

Som Processingenjör kommer du få möjlighet att jobba med många delar av kameratillverkningsprocessen, både praktiskt och teoretiskt. Det kan variera från att hantera och utveckla de robotar som sköter en viss del av den automatiserade tillverkningsprocessen till att jobba i renrum, med värmeugnar, beställa in nya maskiner/ robotar eller metodutveckling, producerbarhetsanalyser samt produktutveckling.

Du kommer ingå i ett tvärfunktionellt team där ni tillsammans driver och utvecklar en av Veoneers mest avancerade produktionsmiljöer för produkter som räddar liv! Tjänsten är industrinära och ger dig en gedigen och bred kompetens inom tillverkningsprocessernas alla delar vilket passar dig som är nyfiken på eller brinner för industri. Initialt ingår du i ett upplärningsprogram och vidare finns det goda chanser att på sikt bli processägare!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Veoneer.

Arbetsuppgifter

Som Processingenjör kommer du att ingå i det team som ansvarar för Active Alignment.

I din roll kommer du exempelvis att:
 • Jobba för att höja automatiseringsgraden
 • Utveckla produktionsprocesser och metod enligt Yiel, OEE
 • Underhålla, utveckla och bereda nya robotar
 • Jobba med flera olika delar inom produktionen som renrum, produktionslinor, robotar, ugnar m.m.
Vi söker dig som
 • Högskoleutbildning inom maskinteknik/ automation eller gedigen erfarenhet av automation och produktion
 • Är intresserad av automation, produktion och utveckling
 • Trivs med blandningen av hands-on och teoretiskt arbete
 • Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift, då båda språken förekommer på arbetsplatsen
Det är meriterande om du:
 • Har skrivit examensarbete rörande automatiserad produktion
 • Har erfarenhet av automatiserad produktion, robotar eller PLC
Som person är du ansvarstagande, kommunikativ och en sann lagspelare. Du trivs med att använda både huvud och händer samt har ett stort intresse för både kvicka och analytiska/ noggranna beslut. Är du sökande från Göteborg är det viktigt att ta hänsyn till restiden då vi ser att personen ska kunna utvecklas långsiktigt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Lön: Timbaserad lön
 • Placering: Vårgårda, Wallentinsvägen 22
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Veoneers önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Vårgårda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veoneer har ett starkt arv med över 25 års erfarenhet av att förnya, utveckla och tillverka bilsäkerhetselektronik och mjukvaruprodukter. Veoneers tekniska expertis, anpassade algoritmutveckling och hård-/ mjukvaruutveckling erbjuder sina kunder unika säkerhetslösningar för bilar. Företaget tecknade avtal med NVIDIA, Velodyne och Seeing Machines som vidare uppfyller målet att utveckla nästa generation av autonoma bilkörningssystem.