Relationsskapande säljare till ActiveS!

Relationsskapande säljare till ActiveS!

Vill du ingå i ett team som är syftesdrivna och arbetar för att skapa en hälsofrämjande skolmiljö? Genom din relationsskapande förmåga och intresse för hälsa bygger du förtroende med beslutsfattare i hur klassrummens arbetsmiljö kan bli de bästa möjliga. ActiveS söker nu en resande säljare till västra och södra Sverige!

Information om uppdraget

ActiveS, en del av Matting AB, arbetar för hälsosammare och mer aktiva klassrum. ActiveS startade för tre år sedan och har vuxit snabbt - nu vill de fortsätta denna resan med ytterligare en säljare. Forskning visar att aktivitet ökar barns förmåga till inlärning och den fysiska miljön har således stor betydelse. ActiveS förändrar dagens klassrum och ger både elever och pedagoger bästa förutsättningar för att både lära och trivas - exempelvis genom höj- och sänkbara elevbord och balansbrädor. Som säljare på ActiveS bygger du förtroende grundat på forskningsbaserad information om hälsa kopplat till skolmiljön i klassrummen.

Du kommer att utgå från huvudkontoret i Alingsås men tillbringa stor del av din tid på resande fot med fokus på Västergötland och Skåne. Dina kontaktpunkter är bland andra kommuner, rektorer, hälsostrateger och arkitekter. Din arbetsgrupp består av två andra säljare, Frida i Stockholm och Tina som jobbar från Alingsås mot den finska marknaden. Din närmaste chef blir Henrik som beskriver arbetsgruppen såhär:

"Vår grupp fungerar riktigt bra! Vi har en tävlingsinriktad mentalitet som är syftesdriven och vi gläds med jobbframgången"

Anställningen inleds med en introduktion där du får skugga dina kollegor och lära dig ActiveS verksamhet och produkter. Vidare har du regelbundna 1:1 med Henrik där ni stämmer av din personliga och yrkesmässiga utveckling. Du kommer få stor frihet att driva ditt eget arbete framåt samtidigt som du har ett tight samarbete med andra funktioner inom bolaget.

Intervjuprocess
 • Första intervjun sköts av Academic Work på kontoret vid Gullbergs Strandgata 15
 • Intervju med ActiveS sker i Alingsås den 18:e december
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas direkt hos ActiveS.

Arbetsuppgifter

I din roll kommer du till exempel att:
 • Boka och hålla i möten med bland annat rektorer, lokala strateger och arkitekter
 • Ha kontakt med återförsäljare gällande beställning av produkter
 • Representera ActiveS på mässor, exempelvis Möbelmässan i Stockholm och lokala mässor med fokus på skola och hälsa
Vi söker dig som
 • Har en avklarad gymnasieutbildning
 • Innehar B-körkort
 • Obehindrad svenska i både tal och skrift
 • Vill ha en resande tjänst
Det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom psykologi, beteendevetenskap, hälsa eller pedagogik.

Som person är du

Du är utåtriktad och social, genom denna egenskap har du lätt för att knyta nya kontakter och bygga starka relationer. Du kan prioritera mellan arbetsuppgifter på egen hand och tar dig gärna an nya, okända uppgifter i syfte att lära dig mer och utvecklas. För att lyckas i din roll sätter du mål för ditt eget arbete och arbetar aktivt för att nå dem även när du stöter på utmaningar.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med eventuell provanställning på 6 månader
 • Placering: Tomasgårdsvägen 19, Alingsås
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ActiveS önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Rekryteringskonsult Mattias Essman.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ActiveS är en del av Matting AB. Matting AB grundades 1970 och är en av Nordens största leverantörer av mattor för butik, kontor, offentlig miljö och industri. Matting är även utvecklare av koncept som ActiveS Skola och Må bra på jobbet - ledorden är hälsa och funktion.