Ekonomiansvarig till Qiiwi Games!

Ekonomiansvarig till Qiiwi Games!

Qiiwi Games söker just nu efter en ekonomiansvarig som vill ansluta sig till deras växande team! Här erbjuds du en roll med stor frihet i ditt arbete samt en varierande och kreativ miljö som låter dig fokusera på att analysera, skapa prognoser och ekonomiska verktyg för deras fortsatta tillväxtresa. Sök idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Qiiwi Games började sin resa 2012 och utvecklar spel för både mobila plattformar som iOS och Android. Deras fokus är att utveckla mobilspel inriktade på "Casual Gamers" inom genren Match-3, Word / Puzzle och Trivia. Qiiwi Games har både kontor i centrala Alingsås, Sverige och Nicosia, Cypern.

Du erbjuds:
 • En väl genomtänkt introduktion där du bland annat kommer att få lära känna Qiiwi Games produkter och tjänster.
 • Konkurrenskraftig lön tillsammans med attraktiva förmåner.
 • Bli en del av ett snabbt växande spelbolag med studios i Sverige och Cypern.
Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiansvarig har du det övergripande ansvaret för bolagets ekonomiplanering och uppföljning, budget, prognoser, finansförvaltning, ekonomiska utredningar och redovisning. Du deltar i många olika processer så som investeringar, kalkyleringar, samt ansvarar ut mot deras revisorer.

Tjänsten är bred, och du kommer att arbeta med helheten inom ekonomi men även vara en viktig kugge i ledningens arbete med att driva och utveckla bolaget. En viktig uppgift är att säkerställa att investeringar i marknadsföring följer uppsatta avkastningsmål samt att spelprojekt följer tänkta budgetmål för utveckling och intäkter.

Du rapporterar till deras VD och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Viktigt att poängtera är att arbetsuppgifter innebär att sköta all löpande ekonomisk redovisning inklusive framtagande av underlag för skapande av bolagets finansiella rapporter på både koncernnivå och moderbolagsnivå.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande.
 • Du har flera års erfarenhet av arbete inom ekonomifunktionen i ett företag, gärna från en internationell koncern och ett antal år som ekonomiansvarig eller motsvarande.
 • Qiiwi Games koncernspråk är engelska varför du skall behärska språket i tal och skrift.
 • Meriterande är om du även har erfarenhet av att ha arbetet inom en noterad miljö.
Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta ansvar och som person är du noggrann och strukturerad. Ditt ledarskap kännetecknas av en god samarbetsförmåga, handlingskraft och förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat. Du har lätt att kommunicera med alla de kontakter du utvecklar, såväl internt som externt.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid tillsvidare med en inledande provanställning.
 • Lön: Marknadsmässig.
 • Placering: Alingsås.
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Qiiwis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer på Qiiwi Games hemsida!