Nu utökar vi på Effektiv laget med en konsultchef som genom affärsmässigt och personligt handlande är med i vår expansiva fas. Här erbjuds du en nyckelroll där ledorden är kundutveckling, processeffektivisering och ledarskap på ett företag med sunda värderingar och stort samhällsengagemang. Effektiv är det personliga konsultföretaget inom kompetensförsörjning med tjänster som bland annat rekrytering, bemanning, interim, matchning och coachning. Vi är ett företag som motiveras av lagspel, utveckling, långsiktiga relationer och framgång. Bli vår nästa lagspelare!

Om vår kund

Vi är ett innovativt och snabbrörligt bolag, som vet vikten av att ändra spelsystem fort på den snabba marknaden vi befinner oss på idag. En marknad och spelplan som karaktäriseras av högt tempo, effektivitet och kvicka byten - där innovation och digitalisering är vår nutid och framtid. Därför är vi i behov av dig!

Dina arbetsuppgifter

Som konsultchef hos Effektiv ansvarar du för kandidater, konsulter och kunder inom vår verksamhet med bas i Vårgårda och Alingsås samt verksamhet i dess kranskommuner. I rollen ingår personalansvar för Effektivs konsulter och du ansvarar för samtliga personalrelaterade frågor samt för rekryterings- och bemanningsprocessen. En central del i tjänsten innefattar att agera konsultativt och vara en rådgivande part för Effektivs kunder. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
  • Skapa förutsättningar för att konsulten skall trivas hos oss, hos kunden samt motiveras och utvecklas i sin roll
  • Genomföra kundbesök och verka för goda samt långsiktiga kundrelationer
  • Självständigt och tillsammans med kandidatansvarig utföra hela rekryteringsprocessen, från annonsering till anställning av konsult
  • Förstå kundernas behov och utmaningar på ett bra sätt så att vi bidrar till deras utveckling
  • Administrativt arbete gällande bland annat anställningsavtal och tidrapportering
  • Effektivisera processer och driva utvecklingen inom funktionen
Du ingår i ett team av kandidatansvariga och konsultchefer i regionen Alingsås/Vårgårda. Din placeringsort kommer vara Alingsås eller Vårgårda.

Din profil

Vi ser gärna att du som söker har ett intresse och erfarenhet från att jobba med människor. Du har jobbat som konsultchef, eller har erfarenhet från liknande befattningar med personalansvar, ansvarat för ett verksamhetsområde eller liknande. Vidare ser vi att du har kunskaper i rekrytering, arbetsrätt, kollektivavtal och personalrelaterade frågor. Du har en god administrativ vana med tillhörande systemkunskaper samt en ekonomisk förståelse. Det är en fördel om du har erfarenhet inom tillverkande industri, lager och logistikflöden, då många av våra kunder finns inom dessa områden.
Som person har du ett genuint kundfokus samtidigt som du är prestigelös och engagerad. Du är duktig på att såväl etablera nya kundrelationer som att vårda befintliga, där du motiveras av att agera rådgivande gällande optimering av kundens personalstyrka. Det är viktigt att du har en affärsmässighet och en förmåga att se helheten utifrån affär- och konsultperspektiv. Du trivs i en roll med frihet under ansvar, där du är duktig på att prioritera och arbeta effektivt. Din arbetsdag präglas av ett högt tempo där det är viktigt att kunna fatta beslut och där din flexibilitet är av största vikt.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är den 30 juni. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Robert Brikic robert.brikic@effektiv.se

Sökord

Konsultchef, Rekrytering, Bemanning, Arbetsrätt, Kollektivavtal, Industri, Logistik, Recruitment, Staffing
Mer info
Område Alingsås
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 11 juli 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder dig en variationsrik roll med eget ansvar i ett team som har kul tillsammans, där alla är involverade och engagerade. Ett företag som ser personalens kompetens och hittar på roliga aktiviteter med ett hjärta som klappar extra för våra ideella samarbeten. Här lever vi våra värdeord: Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga som tillsammans bildar GULD - vi hoppas att du delar dessa med oss.
Välkommen att bli Effektiv med oss!