Hoppa till innehåll
SMW Teknik AB logotyp

Verkstadspersonal/Tillverkare inom plåt, svets rör och maskiner.

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Mikael Jademan
Email
Telefon
Om företaget:
SMW Teknik AB är ett framstående verkstadsföretag baserat i Surte, specialiserat på tillverkning och service av mekaniska maskiner och produkter. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder och är nu i behov av att utöka vår personalstyrka.

Ansvarsområden och kvalifikationer
Vi söker kvalificerade individer med erfarenhet av följande områden:
  • Plåtformatering
  • Svetsning (Tig-svetsning i både stål och rostfritt)
  • Rörarbeten
  • Ombyggnader och reparationer av mekaniska maskiner och produkter
Arbetsuppgifter inkluderar tillverkning i vår verkstad samt montage, svetsning och ombyggnationer hos kunder i närområdet.

Viktigt att du med tiden kommer att arbeta självständigt och hantera direktkontakt med kunder samt vara ansiktet utåt, allsidig erfarenhet som verkstadspersonal och kunskap inom svarvning och fräsning är fördelaktigt.

Vad vi söker:
Vi söker en engagerad och målinriktad person som är redo att ta sig an utmaningar och arbeta i ett härligt team.. Vidare bör du ha en god kommunikationsförmåga och kunna erbjuda kunder ett professionellt och vänligt bemötande.

Sökande med följande kompetenser uppmuntras att ansöka:
  • Plåtslagare
  • Svetsare
  • Mekaniker
  • Rörläggare
  • Tig-svetsare
  • Montör
Vad vi erbjuder dig:
Vi värderar våra medarbetare samt önskar de stannar långsiktigt hos oss, därför har vi ett sammansvetsat team där vi hjälps åt samt även andra förmåner vi erbjduer för att du ska trivas hos oss i form av friskvårdsbidrag, utvecklingsmöjligheter m.m.

Ansökan:
Om du känner att du uppfyller ovanstående krav och är intresserad av att bli en del av vårt team på SMW Teknik AB, skicka in din ansökan snarast möjligt. Ange dina tidigare erfarenheter och kompetenser samt varför du tror att du skulle passa för rollen.

Sökord:
Plåtslagare, svetsare, mekaniker, rörläggare, Tigsvetsare, verkstadsarbete, montör, svarvning, fräsning.

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team på SMW Teknik AB. Varmt välkommen!

Liknande Jobb

SMW Teknik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett litet företag med 3st anställda i nuläget. Vi har en komplett verkstad med modena maskiner. Företaget är ISO 9001 certifierat och jobbar med stora etablerade kunder. Vi är ett samansvetsat gäng som tar hand om varandra. Se vår hemsida för att ytterligare förstå företaget: www.smwteknik.se