Brandvakter till Göteborg, Lysekil och Bohus

Brandvakter till Göteborg, Lysekil och Bohus

Om rollen

Som brandvakt/säkerhetsvakt ansvarar du för att förebygga och förhindra olyckor/bränder vid inträden och heta arbeten. Detta gör du genom att exempelvis genomföra riskanalyser, se till att tillstånd är skrivna på ett korrekt och säkerhetsmässigt sätt, att rätt utrustning finns på plats för det gällande arbetet samt att det helt enkelt är ordning och reda på arbetsplatsen.

Du kommer till exempel att:
  • Bevaka arbetsplatsen då inträde och/eller heta arbeten genomförs.
  • Genomföra riskanalyser.
  • Ansvara för utrustning.
Tjänsten passar dig som har ett sinne för ordning och reda och vill bli del av en arbetsplats där trygghet och fokus står i centrum. Du kommer att få arbeta med kollegor i ett väl sammansvetsat gäng, där vi alla delar samma engagemang för att göra en samhällsmässig skillnad.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.

Vi söker dig som...

Har en gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska och engelska. Då du kommer att ta dig från olika platser i din roll, är B-körkort ett krav för tjänsten. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är detta självklart starkt meriterande, men inget krav. Störst vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.

Som person tror vi att du är en serviceinriktad, lugn och organiserad person som kan hantera periodvis högt arbetstempo. Du är intresserad av teknik och har lätt för att förstå instruktioner. För att trivas i denna roll tror vi också att du som söker både kan jobba självständigt, men också i grupp. Att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Mer information

Du söker till tjänsten genom att klicka på ansök här nedan. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Vi jobbar med löpande urval, så om du är intresserad av tjänsten: inkom med din ansökan redan idag!

Securitas har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

Har du frågor kring rollen är du dock varmt välkommen att höra av dig till kontaktperson:andreas.thorin@securitas.se

Tjänsten är en behovs- alternativt projektanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Arbtestider: Dagtid kl 7-16 alt kl 19. Helg vid behov.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs det att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (företaget gör den ansökan).

Vid utvärdering av sökande till tjänsten kommer även urvalstester att användas.

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

I över 85 år har vi på Securitas sett till att människor känner sig trygga i sin vardag. Åren ger oss erfarenhet och kompetens som vi behöver när vi nu blickar framåt. För vi är övertygade om att den trygghet och säkerhet som vi står för kommer att vara viktigare än någonsin i framtiden.

Numera har vi kollegor över hela världen. Det betyder att vi har samlat ännu mer kompetens och kunskap inom Securitas. Och som Sveriges största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan.

Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig!
Mer info
Kontaktperson Andreas Thorin
Email Mejla Andreas Thorin
Område Ale
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.securitas.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (61 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi i Securitaskoncernen finns i 47 länder runtom i världen och har ca 355 000 medarbetare.

Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt - från små butiker till flygplatser - gör våra 10.000 medarbetare skillnad.