Verkstads arbeten, plåtslagare, svetsare för industrin

Verkstads arbeten, plåtslagare, svetsare för industrin

Nu söker vi på SMW Teknik en ny kollega! Vi tillverkar allt från påkörningsskydd och räcke, till enklare maskiner eller maskinkomponenter.

Vi åker även ut till kund och fixa montage, servar befintlig utrustning eller installerar nytt.

Vi jobbar mest i rostfritt men även vanligt stål. Svetsning sker oftast med Tig, men även andra metoder kan användas. Det händer även att vi jobbar med rör men mest i plåt. Våra kunder är inom livsmedelsindustrin och verkstadsindustrin. Vårt jobb är väldigt ombytligt, där samma produkter sällan uppstår, tillsammans med kunden tar vi fram de bästa lösningarna för just dem.

Vilka är vi?
På SMW är vi ett sammansvetsat gäng som jobbar mot samma mål, att imponera på våra kunder för att hålla dem nöjda och se till att ha roligt på vägen!

När vi har jobb inne på verkstaden ser vi till att luncha tillsammans, ett perfekt tillfälle att peaka chefen om att det var ett tag sen vi gick ut för en AW, för vi ser till att hitta på något skoj tillsammans titt som tätt. OBS! Aktiviteter kan variera då vi är alltifrån 25-66 år gamla.

Som det sammansvetsade gäng vi är ser vi till att lufta och hjälpa varandra med kluriga grejer mot kund, eller praktiska lösningar inom företaget. Vi finns inte bara för att tjäna pengar, utan framförallt för att skapa nöjda kunder och ha roligt tillsammans. Behöver du låna verkstaden på kväll eller helg för ett hemarbete? Inga problem!

Varför vill ett sammansvetsat gäng som detta bjuda in en ny kollega? Anledningen är för att en god medarbetare till oss i 66 års ålder ska gå ner i tid.

Vem är du?
För att du ska passa in hos oss tror vi, dels, att du gillar att komma på lösningar där ritningar inte finns samt vilja att imponera på kunden med någon smart lösning eller snyggt tillverkad detalj. Vi tror att du har en mekanisk bakgrund och kan skruva isär någon maskinkomponent samt byta ett lager eller tätning. Om du även kan tillverka och montera, t.ex, maskinskydd, har bra kännedom om svetsning, kunna tig svetsa ett rör med genombränning så börjar du bli riktigt intressant.

En förutsättning är dock att du kan ta eget ansvar och sköta arbetstider och faktiskt dyker upp på jobbet! Med eget ansvar menar vi även att du håller det som lovats, både mot kund, men även mot kollegor.

Känner du igen dig?
Skicka din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är den 16:e maj, dock kommer urval och intervjuer att ske löpande, vi kan då komma att fylla positionen innan det!"
Mer info
Kontaktperson Mikael Jademan
Telefon 0706-308086
Område Ale
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.smwteknik.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget billdades för 7år sedan och är ett aktiebolag för ca 1år sedan.

Vi är ISO 9001 certiferade, de flesta av vår personal har svetslicens.

Vi har moderna verkstadmaskiner i moderna och är för tillfället 4 pers. anställda.