Byggnadsplåtslagare

Byggnadsplåtslagare

Vi söker nu tre byggnadsplåtslagare
till vårt team.
  • Är du en noggrann person som gillar ordning och reda?
  • På Plåtslageri1 har vi yrkesstolthet och vi jobbar med en hög standard.
  • Nu söker vi plåtslagare till vår plåtverkstad i Surte.
  • Vi söker plåtslagare till verkstaden för tillverkning
  • Vi söker plåtslagare för tillverkning och montage
Om jobbet:

Som
plåtslagare på Plåtslageri1 arbetar du självständigt och i grupp med tillverkning i, till största delen aluminium. Du kommer att utföra plåtslageriarbeten till både entreprenad- och serviceuppdrag, våra kunder finns i Göteborg med omnejd.

Du förväntas utföra varje uppdrag enligt våra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med våra kunder och projektledare.

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad plåtslagare eller har lång erfarenhet inom yrket.

Som person är du en lagspelare som utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt. Likväl som du kommer att tillhöra ett arbetslag, så kommer du även att få arbeta en hel del självständigt. Det är viktigt att du trivs med detta samt att du trivs med att ha ett stort eget ansvar. Du är en driven person med framåtanda som har ett gediget tekniskt intresse. Att arbeta på ett kundorienterat sätt är något du trivs med och du är angelägen om att göra kunden nöjd.

För att trivas och
lyckas på Plåtslageri1 behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Plåtslageri1 jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Plåtslageri1 till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Att du har viljan att utvecklas med oss på våran resa.
  • Jobba med stolthet. På Plåtslageri1 gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Intresserad?
Urval och interbjuer sker löpande där tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 18:e mars. Skicka därför din ansökan redan idag till emmalena@platslageri1.se

Eller på brev till:

ATT: Emmalena
Plåtslageri 1 i Göteborg AB
Gåskullevägen 16, 44552, Surte

Har du övriga frågor vänligen kontakta Emmalena på 073-31 00 878
Mer info
Kontaktperson Emmalena Andersson
Telefon 0733100878
Email Mejla Emmalena Andersson
Område Ale
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.platslageri1.se/
Sista ansökningsdag 18 apr 2020 (13 dagar kvar)