Processoperatör till vår site Bohus!

Processoperatör till vår site Bohus!

Job description:

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Är du tekniskt kunnig och intresserad av processindustrin? Är du dessutom noggrann samt säkerhetsmedveten? Titta då närmare på denna tjänst! Vi söker nu en processoperatör för vikariat fram till 08/31/2023, med möjlighet till förlängning på en av våra fyra fabriker i Bohus.

I din framtida roll som processoperatör kommer du att
 • Utföra ronderingar efter framtagna protokoll avseende processparametrar och övrig utrustning
 • Dokumentera händelser och överföra information om driftförhållanden skriftligt i loggbok och muntligt vid skiftavlösning
 • Starta och stoppa anläggningarna på ett säkert sätt
 • Utföra erforderliga driftanalyser samt vid behovspecialanalyser
Arbetstiden är heltid och arbetsformen kommer att vara kontinuerlig skiftgång (6-skift) med tolvtimmarsskift. Ett skiftlag består av 3 processoperatörer, vilka regelbundet växlar arbetsuppgifter under skiftet/perioden.

Vi erbjuder

Du kommer arbeta i ett härligt team om tre processoperatörer. Ni lär av varandra och stöttar vid behov. Det kommer finnas mycket att lära och här får du möjligheten att kunna arbeta på en bra och omtyckt arbetsplats.

På Nouryon erbjuder vi inte bara en spännande roll och trevliga kollegor utan även förmåner utöver din lön. Nouryon har kollektivavtal med IF Metall, men utöver det erbjuder vi även förmåner som bonus, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, kostförmån och mycket mer.

Bra att veta

Detta är ett vikariat på heltid fram till 08/31/2023 med placeringsort Bohus. Du kommer att rapportera till Shift Supervisor.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med ett jobbspecifikt CV. Vi bryr oss om dina personuppgifter (GDPR) därför tar vi inte emot ansökningar via e-post, dessa ansökningar kommer inte hanteras.

Vi ser fram emot din ansökan! När den väl nått oss kommer vi att granska för att se om vi har en matchning mellan din kompetens och rollen! Vi strävar efter att återkomma till dig snarast men senast efter sista ansökningsdag, med en uppdatering om processen.

För mer information om rekryteringsprocessen, din ansökan eller om du behöver support, vänligen kontakta Recruiting.SE@Nouryon.com

För fackliga frågor:

IF Metall: Dennis Ljunggren, +46 709 57 72 58

#WeAreNouryon

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Vi tror att du har med dig
 • Teknisk utbildning inom process/drift teknik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • B-körkort
 • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
Bra om du har
 • Erfarenhet av arbete med LEAN
 • Erfarenhet av SAP
 • Vidareutbildning inom process/driftverksamhet som t.ex. eftergymnasiala studier inom drift/processteknik eller studier till högskoleingenjör med inriktning kemi/process alternativt arbetserfarenhet tidigare arbete som processoperatör är högt meriterande
Vi tror att du är...

En stabil och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka skiftlagets kompetens samt bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Du är van vid gott samarbete och är kvalitetsmedveten samt innehar en förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 7 dec 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.