Maintenance Technician Electrical

Maintenance Technician Electrical

Job description:

Vill du vara med och göra vardagen lättare för människor runt om i världen? Utan att se det möter du oss varje dag i din vardag. Vi finns i dina skosulor, i din mobil och i tidningen du läser. Med ett gemensamt engagemang för innovation, hållbarhet och säkerhet arbetar våra medarbetare dagligen för en hållbar framtid.

Till vår site i Bohus söker vi nu en Maintenance Technician Electrical. I rollen arbetar du med att stödja utförandet av underhåll i produktion och modifieringar med specialiststöd inom respektive diciplin samt att säkerställa att Nouryon Asset Integrity standarder och myndighetskrav följs konsekvent. Du kommer att ingå i ett team med erfarna och engagerade kollegor och har en stor möjlighet att påverka din egen utveckling. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som Maintenance Technician Electrical hos oss kommer du genomföra förebyggande och avhjälpande underhåll inom elområdet enligt delegerade arbetsuppgifter utifrån underhållsplaneringen. Du kommer också utföra felsökning och RCPS på haverier och felande utrustning, samt rapportera utförda jobb i underthållssystemet SAP.
En annan del i arbetet är att aktivt delta i och driva förbättringsarbetet (ALPS) inom site och se till att dokumentationen över anläggningens elutrustning är aktuellt, exempelvis igenom återraportering i SAP. Det är viktigt att arbeta i enlighet med de rutiner/skyddsföreskrifter/arbetsprocesser som gäller för underhållsverksamheten samt hålla sig löpande uppdaterad om förändringar i detta.
Ytterligare ett ansvarsområde du kommer ha är att skapa, uppdatera och använda dokument för standardiserade arbetssätt (SWS:er), och vid behov hålla i de dagliga tavelmötena. Din roll kommer också innefatta handledning av entreprenörer samt stöd för operatörer och ingenjörer i genomförande och utveckling av operatörsunderhåll. Övriga arbetsuppgifter:
 • Hålla god ordning och reda inom arbetsområdet och aktivt arbeta med 5S
 • Medverka i planering av underhålls-stopp
 • Beredskapstjänst, hela veckor
 • Upprätthålla hög kunskapsnivå inom specialområdet
Varför Nouryon?

Tycker du hållbarhet, innovation, säkerhet och samarbete är viktigt? Vill du växa tillsammans med ett företag som blickar framåt och ständigt förbättrar sitt arbetssätt? Våra medarbetare har idéer för en hållbar framtid, och drivkraft att förverkliga dem. De tror att integritet och långsiktiga relationer är nycklar till framgång. Om det stämmer in på dig, gör vi gärna plats för dina ambitioner och kan erbjuda många karriärmöjligheter. Från första dagen stöttar vi din personliga utveckling genom utmanande roller och omfattande möjligheter att lära och växa i en dynamisk, internationell och proaktiv arbetsmiljö med stor mångfald.

Ytterligare information

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Bohus. Du kommer att rapportera till Maintenance Supervisor.

Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med CV och ansökningsbrev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Fredrik Dahlqvist, Maintenance Supervisor, fredrik.dahlqvist@nouryon.com

För fackliga frågor:

IF Metall: Dennis Ljunggren, +46 709 57 72 58

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Ansökningsprocessen

Efter ansökningstidens slut påbörjar vi urvalsprocessen.

I vårt första urval går vi noga igenom alla ansökningar där kravprofilen jämförs med samtliga kandidater.

Möter dina kompetenser och kvalifikationer den profil vi söker blir du inbjuden till en första telefonintervju på ca 30 minuter. Går du därefter vidare i vår urvalsprocess är nästa steg att vi bjuder in dig till ett personligt möte, en face-to-face intervju på ca 1,5 timme, tillsammans med rekryterande chef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Kvalifikationer
 • Gymnasienivå från teknisk utbildning alternativt erfarenhet från liknande arbeten
 • Minst 3 års relevant erfarenhet inom teknikområdet
 • Goda kunskaper i tal och skrift i såväl svenska som engelska språket
 • B-körkort
 • Datorvana (office/SAP)
 • Meriterande med enklare erfarenhet av arbetsledning
 • Meriterande om en har SS-EN 50110-1 och Arbete med spänning
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nouryon
Sista ansökningsdag 4 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 9,700 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken. Besök vår webbplats och följ oss @Nouryon och på LinkedIn.