Dagtidsoperatör, Site Bohus

Dagtidsoperatör, Site Bohus

Job description:

Nu söker vi en dagtidsoperatör till Separations Products på Nouryons anläggning i Bohus. I rollen som dagtidsoperatör får du chans att arbeta i team med övriga dagtidsoperatörer nära Day Shift Supervisor, för att tillsammans säkerställa den dagliga produktionen. Din roll innebär nära samarbete med skiftoperatörer och du verkar som stöttning för dessa samt kan verka som ersättare när det är nödvändigt. Att arbeta på ett säkert sätt är grundläggande inom Nouryon och en självklar del av det dagliga arbetet på företaget.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Som dagtidsoperatör arbetar du med att tillverka produkter för Separation Products enligt anvisningar, satsprotokoll och instruktioner från arbetsledning och ledningssystemet. I arbetet ingår övervakning av de olika processtegen, start och stopp av anläggningar på säkert sätt och fortlöpande tillsyn samt visst reparations- och underhållsarbete, städning och sanering av processutrustning.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Day Shift Supervisor, Tarag Rabeie på tarag.rabeie@nouryon.com

Har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Caroline Johansson, Talent Acquisition Analyst, caroline.johansson1@nouryon.com

Facklig kontaktperson IF Metall, Dennis Ljunggren 031-58 72 58

Om du har generella frågor eller behöver hjälp, vänligen kontakta: Recruiting.SE@Nouryon.com

Mer om Nouryon i Bohus

Vår site i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 500 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion.

Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen.
Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett sätt som bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Följ oss på Linkedin och Facebook för nyheter och uppdateringar om intressanta tjänster.

Film: Nouryon your partner in essential Chemistry for a sustainable future

Ansökningsprocessen

Vi går igenom ansökningar löpande så tveka därför inte med att skicka in CV och personligt brev redan nu. Vi ser fram emot din ansökan!

Som ett led i vårt arbete för en drogfri arbetsmiljö drogtestar vi alla nyanställda

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Profile description:

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
  • Teknisk utbildning inom process-, drift- och/eller kemiteknisk utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Goda datorkunskaper - Erfarenhet av DeltaV och IFix är meriterande
  • B-Körkort
  • Kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhetskrav
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Det är meriterande med erfarenhet från laboratoriearbete och analysutrustning

Som person är du stabil och trygg som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver mycket hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer om Nouryon

Nouryon är ett ledande globalt företag inom specialkemi. Industrier och konsumenter över hela världen förlitar sig på våra lösningar för tillverkning av oumbärliga vardagsprodukter som hygienartiklar, rengöringsprodukter, färg, jordbruksprodukter och livsmedel, läkemedel och byggmaterial. Dessutom har våra 7,650 medarbetares gemensamma engagemang för våra kunder, tillväxt, säkerhet, hållbarhet och innovation lett till en genomgående stark ekonomisk utveckling. Vi finns i fler än 80 länder runt om i världen med våra branschledande varumärken.