Operativ Inköpare till Nock Massiva Trähus

Operativ Inköpare till Nock Massiva Trähus

Operativ inköpare till Nock Massiva Trähus
Vi söker en operativ inköpare till Nock Massiva Trähus i Älvängen. Vi erbjuder en stimulerande roll i ett nytänkande och växande företag med goda utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Nock Massiva Trähus bygger framtidens bostäder i korslimmat trä. Vårt sätt att bygga är flexibelt, tidseffektivt och klimatsmart. I Älvängen, tre mil norr om Göteborg finns vår fabrik. Där tillverkas våra bostäder längs en industrialiserad produktionslina. Hållbarhet och långsiktighet är en viktig del i vårt arbete och vårt klimateffektiva byggande bidrar till en hållbar framtid. Vi är i dagsläget ett 40-tal anställda och driver projekt runt om i Sverige.

Om tjänsten
Som operativ inköpare arbetar du med inköp till våra projekt och säkerställer att rätt material finns på rätt plats vid rätt tid. Du kommer att vara delaktig i hela projektet från offertförfrågan i ett tidigt skede till löpande projektinköp under projektets gång. Du kommer arbeta tätt tillsammans med inköpschef, projektledare och produktionsledning vilket ställer krav på god samarbetsförmåga.
Tjänsten innefattar även följande:

  • Leveransplanering och leveransbevakning
  • Rapportering och hantering av avvikelser, reklamationer och returer
  • Eftermarknadsärenden från tidigare projekt
  • Inköp/materialadministration i relevant system
  • Enklare fakturahantering för inköp

Kvalifikationer
Vi tror att du har bakgrund från byggbranschen eller erfarenhet av operativt inköp inom industrin. Det är viktigt att du har förmågan att arbeta organiserat och självständigt. I perioder kommer du att behöva hantera många uppgifter parallellt, det är viktigt att du är stresstålig och kan tänka utanför boxen. Att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift samt är trygg med engelska i tal och skrift är ett krav.
Vi ser gärna att du lever upp till följande:
  • Relevant materialkännedom
  • Erfarenhet av att läsa ritningar (PDF/DWG/3D)
  • Goda kunskaper inom Officepaketet (främst Excell)
  • Erfarenhet från affärssystemet Monitor (meriterande)
För att lyckas i tjänsten är det mycket viktigt att du är målmedveten och intresserad av att lära dig vår process. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker?
Skicka ditt CV tillsammans med personligt brev och kontaktuppgifter till samuel.ferm@nock.nu. För frågor som rör tjänsten, kontakta Samuel via mejl till adressen ovan.

Tjänsten är heltid med placering i Älvängen. Sex månaders provanställning och lön enligt kollektivavtal.
Mer info
Kontaktperson Samuel Ferm
Email Mejla Samuel Ferm
Område Ale
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nock.nu
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (31 dagar kvar)