Junior rådgivare ekonomi och skatt, Ludvig & Co

Junior rådgivare ekonomi och skatt, Ludvig & Co

Vill du vara med och göra skillnad? Letar du efter en brant utvecklingskurva för att sen ta klivet till att bli rådgivare med eget kundansvar? Som junior rådgivare hos oss är ditt viktigaste uppdrag att tillsammans med våra rådgivare lyfta våra kunders verksamheter till nästa nivå. För att göra detta möjligt tror vi på proaktivitet, digitala lösningar och ett stöttande ledarskap, i en prestigelös och varm miljö.

Om tjänsten

I nära samarbete med våra kunder kommer du arbeta med proaktiv rådgivning för att hjälpa våra kunder utveckla deras verksamheter. Dina uppgifter består bl.a. av:
  • Löpande redovisning och företagsekonomisk rådgivning
  • Upprättande och genomgång av bokslut, deklaration och årsredovisning.
  • Tillsammans med kontorschef revidera uppdrag för att effektivisera arbetsfördelning
Du, liksom övriga medarbetare, kommer också att ha en viktig roll i utvecklingen av ett lönsamt och framgångsrikt kontor med framtidens digitala tjänster. Varje dag tar vi nästa steg mot att vara småföretagarens bästa rådgivare och att skapa framgångsrika företagare.

Därför kommer du trivas hos oss

Kontorschef berättar:

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co har 130 kontor över hela landet med specialistkunskaper inom företagande, från en enskild frisörsalong eller byggfirma till ett stort lantbruksföretag med flera hundra anställda. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, rådgivning, affärsutveckling, fastighetsförmedling och lön. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare - och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du
  • Ett stort yrkesmässigt engagemang
  • Akademisk examen inom ekonomi
  • Stort yrkesmässigt engagemang
Meriterande är tidigare erfarenhet från ekonomi, serviceyrke eller att du planerar att gå de kurser som Srf kräver för att bli auktoriserad redovisningskonsult. För att kunna vara med och bygga framtidens rådgivning kring våra nya digitala tjänster ser vi att du är nyfiken på nya lösningar mot kund.

Vi hoppas att du sporras av att kunna påverka och driva förändringar när vi bygger kontor i framkant!

Låter det här som du?

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Sökord: Redovisningskonsult, redovisning, junior redovisningskonsult, redovisningsekonom, accountant, junior accountant, accountant specialist, agronom, associate, assurance, auktoriserad redovisningskonsult, civilekonom, ekonom, ekonom jobb, ekonomi jobb, ekonomijobb, ekonomer, ekonomikonsult, financial accountant, konsult, revisor, junior accountant, junior redovisningsekonom
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Administration, Arkiv & Bibliotek
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Ludvig & co
Hemsida https://www.ludvig.se
Sista ansökningsdag 20 apr 2020 (18 dagar kvar)