VVS-montör sökes!

VVS-montör sökes!

Lorensson VVS Teknik växer och behöver förstärka sin organisation. Vi söker därför dig som är VVS-montör och som vill arbeta i ett företag i utveckling, där du som anställd både kan påverka din egen roll men också har en viktig del i företagets utveckling. I rollen ingår både att kunna agera självständigt och i team, beroende på uppdrag. I ditt uppdrag har du också frihet att utveckla kundrelationer och affärer. Som VVS-montör hos oss arbetar man med både service- och entreprenaduppdrag.

Inom Lorensson VVS Teknik sätter vi kunden främst. Därför värderar vi högt din förmåga att identifiera de olika behov våra kunder har inom såväl proffs- som privatmarknaden.

Vi förser dig med allt du behöver för att kunna agera effektivt och säkert som VVS-montör. Vi förser dig också löpande med produktutbildningar ihop med våra leverantörer så att du alltid är uppdaterad i teknikutvecklingen.

Vi tror att du som söker denna tjänst kommer ha framgång om
du har:

  • VVS-Certifikat
  • Ett par års arbetslivserfarenhet utöver
  • certifikatet
  • Vilja och förmåga att arbeta under eget ansvar
  • Körkort (B-kort är minsta krav)
  • Förmåga att skapa goda relationer med kunder och kollegor
Har du frågor om tjänsten, kontakta Thomas Lorensson på telefon: 076-8337401
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lorensson VVS-Teknik AB grundades 2010 och har sin bas med lager och kontor i Älvängen. Vi är idag 4 anställda montörer som arbetar inom såväl service som entreprenad.

Lorensson VVS teknik AB är medlemmar i organisationen
Installatörsföretagen samt Säkert Vatten.