Teknisk Säljsupport

Teknisk Säljsupport

Legalett Byggsystem söker nu förstärkning av en driven medarbetare till huvudkontoret i Älvängen.

Tjänsten som teknisk säljsupport innebär att arbeta med kalkylering och offerering av våra bygg- och värmesystem. I tjänsten ingår även orderadministration, kundsupport och arbete med marknadsföring. Du kommer att ha kontakt direkt med våra kunder, som mestadels utgörs av byggentreprenörer och återförsäljare för byggmaterial.

Arbetsuppgifter:
  • Administrera kundkontakter
  • Utföra material och priskalkylering
  • Upprätta offerter och orderhandlingar
  • Administrera order och projekt
  • Delta i och genomföra marknadsaktiviteter
  • Genomföra säljsamtal och mötesbokningar
  • Vara "nyckelpersonen" i vår kundsupport, ta emot kundsamtal via vx.
  • Jobba i CRM / Monitor
Vi erbjuder dig ett utvecklande och omväxlande arbete i en expansiv miljö. Du kommer att ha ett nära samarbete med flertal personer i olika funktioner, såväl inom bolaget som med leverantörer och kunder.

Kvalifikationer

Du bör vara bekväm med siffror och beräkningar. Kalkylering m.m. sker bl.a. i våra egenutvecklade kalkylprogram och i affärssystemet Monitor. Att behärska Officepaketet är en förutsättning. Har Du en bakgrund inom byggbranschen och är bekant med att läsa konstruktionsritningar så är det fördelaktigt.

Men, viktigast är att Du är en prestigelös, utåtriktadperson med social kompetens!
Mer info
Kontaktperson Ulf Olsson
Telefon 0303-25 29 41
Email Mejla Ulf Olsson
Område Ale
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.legalett.se
Sista ansökningsdag 6 juli (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Legaletts affärsidé är att producera prefabricerade byggkomponenter samt objektsanpassade bygg- och golvvärmesystem.

Ett Byggsystem från Legalett innefattar konstruktion, produktion och utförande av lösningar för grund, vägg och bjälklag med komponenter som t.ex. sockelelement, cellplastisolering, formsystem, prefabricerade armeringslösningar samt fäst och distanssystem mm.

Legaletts Golvvärmesystem utgörs av luftburen- respektive vattenburen golvvärme. Båda erbjuds som kompletta systemlösningar.

Affärsidén innebär att leverera fullständiga lösningar. Det betyder förutom ingående material, även alla de tjänster som är kopplade till produkterna. Verksamheten är heltäckande genom att vi har egen projektering och utveckling, egen produktion av komponenter samt logistiktjänster.

Vi har producerat flera miljoner kvadratmeter grunder och golvvärme sedan 1983. Resultatet är en stor erfarenhet och genuint kunnande inom våra verksamhetsområden.

Huvudkontoret ligger i Älvängen 3 mil norr om Göteborg, där ca 50 personer är sysselsatta med bl. a. försäljning, administration, konstruktion, produktion och logistik.