Byggkonstruktör till trappor - Prefab

Byggkonstruktör till trappor - Prefab

Vi söker en byggkonstruktör som vill vara med och utveckla vår nya produktavdelning i vår 4000 m2 fabrik i Kilanda. Arbetet innebär ansvar för vår konstruktion av främst trappor. Du ritar själv men samordnar också Konstruktion med externa konstruktionskonsulter. Konstruktion sker i CAD 2D men kunskaper i 3D är meriterande. Du kommer att medverka i utveckling av vår produktionsprocess och standard för trappor och andra produkter. En viss del förslagskonstruktion / projektledning ingår i tjänsten.

Placeringsort: Enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgrad: Heltid Arbetstider: dagtid Anställningsform: Tillsvidare Tillträde enligt överenskommelse.

Krav:
  • Byggnadsingenjörsexamen
  • Erfarenhet av att rita i CAD 2D
Vi söker dig som är byggnadsingenjör och har några års erfarenhet att rita i CAD 2D. Du skall ha erfarenhet av trappkonstruktion alternativt likvärdig erfarenhet från arbetslivet. För att trivas hos oss behöver du vara kommunikativ och noggrann. Vi erbjuder ett omväxlande jobb med möjligheter att utvecklas i takt med företaget. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan med en personlig presentation och CV.

Kilanda Betong är ett familjeföretag i 5:e generationen. Sedan 1930
talet har det producerats betongprodukter här i Kilanda. På senare år har produktionen inriktats mer på prefab element till byggindustrin, framför allt väggar och stödmurselement. Vi har egen betongtillverkning och levererar också blötbetong till byggentreprenörer. 2020 startade vi upp en ny produktgrupp för trappor.

Skicka ansökan till: info@kilandabetong.se senast 2021-05.15.
Vid frågor kontakta Lisbeth Johansson 0705 77 62 00 alt. Peter Berg 0733
377 518 Mer information om Kilanda Betong och våra produkter hittar du på www.kilandabetong.se
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kilandabetong.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kilanda Betong AB är familjeföretag som ligger mellan Kungälv och Alingsås. På samma plats som vi ligger idag, startade 1923 Johan Augustsson med att bryta torv. I samband med framväxten av egnahemsrörelsen i Sverige på 30-talet, insåg Johans son Arvid behovet av betong och började med tillverkning av betongvaror. Så småningom kom även Arvids söner Rune och Leif med i företaget och drev Kilanda Cementgjuteri ända fram till 1997. 2015 renodlade Kilanda cementgjuteri sina verksamheter och bildade Kilanda Betong samt Kilanda betongbygg.