Lagerarbetare

Lagerarbetare

Är du en ambitiös och positiv lagspelare som vill vara med på vår resa mot branschens mest nöjda kunder. Då är du varmt välkommen till oss på K-Bygg Älvängen!

Vi söker nu en lagerarbetare av det rätta virket och som vill vara med och utveckla relationerna med våra kunder. Vi vill att vår försäljning leder till ett långsiktigt och starkt samarbete mellan oss och våra kunder och vi strävar efter att hålla en hög servicegrad!

Varför K-Bygg?

Hos K-Bygg fokuserar vi på människan -oavsett om det handlar om kunder, medarbetare eller partners.
Bygg och renovering handlar om förtroende - och med kunskap, rätt sortiment och bra service möter vi kunderna på deras villkor för att ta deras projekt framåt.
Vi värdesätter därför det personliga engagemanget hos våra medarbetare extra mycket då vi är övertygade om att det är just det som är nyckeln till goda och hållbara relationer och affärer.

Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal där man blir en del av en snabbväxande och framgångsrik organisation som kombinerar internationell storlek med lokal förankring.

Din profil

För att lyckas i rollen som lagerarbetare har du en stark egen drivkraft, stort engagemang och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är strukturerad både som person och i arbetet samt har en affärsmässig och kundorienterad approach.

Du har truckkort, en god datorvana och hanterar svenska i både tal och skrift.

Lön, ersättning och förmåner

Fast månadslön, friskvårdsbidrag, regelbundna hälsokontroller och fria arbetskläder.

Om anställningsvillkoren

Tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Urval och intervjuer sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan idag på personalalvangen@k-bygg.se .

Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsprocessen löpande under ansökningstiden. Sista dag för ansökan är 31 augusti 2022.

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Martin Thyr, platschef på telefon 0303-391001.

Arbetsplats

K-Bygg Älvängen

Svenstorpsvägen 17

44638 Älvängen
Mer info
Kontaktperson Martin Thyr
Telefon 0303-391000
Område Ale
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Från och med 1 mars är Kungälvs Trä-Gruppen (Kungälvs Trä i Kungälv och Älvängen, Högsbo Trä & Sörreds Byggvaruhus) en del av K-Bygg, med en anläggning i Hisings backa på Exportgatan 23, är vi nu tillsammans K-Bygg region väst.

Det mesta är sig likt men med nya ägare och nytt namn ska vi fortsätta att utvecklas och bli ännu bättre!