Embeddedutvecklare sökes till spännande teknikbolag

Embeddedutvecklare sökes till spännande teknikbolag

Vill du arbeta på ett spännande och innovativt teknikbolag? Är du en driven person i början på din karriär inom produktutveckling och mjukvaruutveckling? Vi letar nu efter en embeddedutvecklare inom C & C++. Känner du igen dig i beskrivningen? Ansök i så fall redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med att utveckla mjukvara och mekanik till switchade kraftaggregat som används bland annat för elektrokemisk industri, rökgasrening och ballastvattenrening. Du kommer att skriva koder för ett helt system och ha en del kundkontakt. Du kommer att ingå i ett team på 5 personer med olika tjänster som testutvecklare, mekanik, hårdvara exempelvis. Då du kommer ingå i ett team med blandade kompetensområden ni hjälper således varandra med utveckling av produkterna i ert dagliga arbete.

Du kommer att arbeta med:
  • Mjukvarudesign
  • Programvarutestning
  • Hantera konfigurationer
På sikt finns även möjligheten att bli delaktig i arbetet med produktplanering.

Din profil

Vi söker dig som vill arbeta med och utvecklas inom embeddedutveckling. Som person är du en driven och initiativtagande lagspelare för att trivas i ett öppet och ständigt förbättringssträvande klimat som vår kund erbjuder. Du brinner för innovativa lösningar och är en lösningsorienterad person som tycker om att axla roller med mycket ansvar. Vi ser också att du har ett stort intresse av embedded & produktutveckling och har några hobbyprojekt inom programmering eller elektronik bakom dig.

Skallkrav:
  • Utbildning inom programmering och mekatronik/elektronik
  • Obehindrad i det svenska och engelska språket i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i C
  • Ha god förståelse för Elektronik & Mekatronik
Meriterande:
  • Arbetserfarenhet av embedded-utveckling
  • Erfarenhet av C++, Python, Labview, c#
Villkor

Startdatum: Omgående
Placeringsort: Surte
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Ale
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt företag som erbjuder innovativa lösningar, produkter och tjänster inom industriell och marin strömförsörjning och strömningsteknik. Företaget utvecklar, producerar och marknadsför samt underhåller egna produkter med fokus på säkra och tillförlitliga processer med högsta tillgänglighet och effektivitet. På huvudkontoret i Sverige är ca 150 personer anställda.

Mer information om vår kund ges vid intervjutillfället.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.