Blandarmästare till betongfabrik

Blandarmästare till betongfabrik

Dags att gå vidare i yrkeslivet?
Vi söker nu en ny kollega till vårt engagerade team på betongfabriken i Kollanda. Vi letar efter dig som delar våra värderingar, tycker om att ta ansvar och vill ha en arbetsplats att känna stolthet över.

För oss är det viktigt att arbeta med engagemang och nyfikenhet, att vara fokuserad och hålla hög kvalitet, att ligga i framkant i produktionsutveckling och att värdesätta sina kollegor och kunder.

Om företaget
Centrum Pile AB tillverkar prefabricerade betongelement med fokus på betongpålar. Fabriksanläggningen är belägen i Kollanda i närheten av Älvängen och bolaget tillhör den danska koncernen Aarsleff och dess Centrum group.

Centrum group är ledande i Europa på tillverkning av prefabricerade betongpålar med fabriker i Sverige, Danmark, England, Tyskland och Polen. Samtliga fabriker är högt automatiserade med egenutvecklade och avancerade produktionslinjer. Aarsleffkoncernen har ca. 6500st anställda och omsätter ca. 17 miljarder SEK. Centrum Pile AB omsätter ca. 120 miljoner och har 25st. anställda.

Blandarmästare
Vi söker nu en person som kan jobba parallellt med vår nuvarande Blandarmästare.

Blandarmästaren ansvarar för att planerad betongproduktion levereras i tid och är av rätt kvalitet samt att betongstationens utrustning och maskiner uppfyller gällande kvalitetskrav och är redo för att användas. Betongstationen omfattar vågsystemet, ballastfickor, transportband, cementsilon, labb, hunden, hundens körbana, blandaren samt avlopp och spillbalja.

Blandarmästaren är drivande i utvecklingen av blandarstationen och hunden. Ansvarig blandarmästare ska ha kunskap i betongelementtillverkning klass I-E samt kunna utveckla betongrecept på egen hand.

Blandarmästaren är ansvarig för att göra övergripande kvalitetsuppföljning samt att förbereda och hålla i revisioner.

Blandarmästaren medverkar i blandarens personalplanering och är kontaktperson till Gruppledare och Teknisk chef.

Kompetenskrav
- B-körkort
- Truckkort (Motviktstruck)
- Traverskort är meriterande
- Terminaltruckkort är meriterande.

VERKAR DETTA INTRESSANT?

Läs mer på www.centrumpile.se eller ring Fabrikschef Andreas Hillby, 0768-002716.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Andreas Hillby
Telefon 0768-002716
Email Mejla Andreas Hillby
Område Ale
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.centrumpile.se
Sista ansökningsdag 24 okt 2020 (32 dagar kvar)