Erfaren Projektkoordinator till BS Elcontrol i Älvängen

Erfaren Projektkoordinator till BS Elcontrol i Älvängen

Tjänstebeskrivning

Som Projektkoordinator hos oss kommer du att arbeta med en bredd av uppgifter för att bidra till att våra projekt levereras till kunden i rätt tid. Uppgifterna innefattar bl a ordererkännanden och offerter gentemot kund, inköp av komponenter, leveransbevakning mot leverantör samt transportbokningar. Vi behöver en person som trivs med att hantera flera olika uppgifter. Vi har ständigt ett tiotal projekt igång. För rätt person finns goda förutsättningar att fortsätta utvecklas hos oss.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som Projektkoordinator har följande kunskaper och färdigheter:
  • Relevant utbildning med inriktning mot teknik, produktion eller automation.
  • För att trivas tror vi att du har ett genuint teknikintresse eftersom våra produkter och lösningar har ett högt teknikinnehåll.
  • Du har arbetat med någon form av affärssystem för projekthantering och har goda datafärdigheter inom Excel och Word eller liknande system.
  • Du är strukturerad och noggrann, ordning och reda är en självklarhet för dig.
  • Du skall skriva och tala svenska och engelska obehindrat.
  • Erfarenheter av projekthantering och koordinering är ett plus.
Egenskaper

Du skall tycka om att självständigt planera ditt arbete som Projektkoordinator, vara resultatorienterad och förstå att det är ute på marknaden vi gör våra affärer. Vi erbjuder Dig ett självständigt och utmanande arbete med stor frihet under ansvar. Du får arbeta i ett marknadsledande företag med det lilla teamets flexibilitet. Vi gör vårt yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, på telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Gunde Algebäck
Telefon 0709-95 21 90
Område Ale
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 23 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Elcontrol är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Vi marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Idag är vi 42 anställda och finns med konstruktion och produktion i Älvängen utanför Göteborg. Vårt dotterbolag i Siauliai i Litauen står för produktionen av standardiserande lösningar i stora serier. Våra tjänster är anpassade för att vi ska kunna hjälpa kunderna med hela kedjan - från idé till driftsatt lösning.