Erfaren Elmontör för apparatskåp till BS Elcontrol AB

Erfaren Elmontör för apparatskåp till BS Elcontrol AB

Tjänstebeskrivning

Arbetet som Elmontör innebär att utifrån elritningar självständigt montera och koppla apparatskåp. Du är även med i provningen av det byggda skåpet tillsammans med Provningsansvarig. Det kan även förekomma ombyggnadsjobb ute hos kund. Erfarenhet av detta är ett plus. Du kommer att ingå i en stab av 17 medarbetare och rapporterar till Produktionsansvarig.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och börjar med en provanställning på 6 månader.
Lön enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:
  • har elutbildning på gymnasienivå
  • har tidigare erfarenhet som Elmontör med att självständigt montera och koppla apparatskåp
Arbetsuppgifterna kräver noggrannhet och ansvarskänsla och att du är händig och har fingerfärdighet. Socialt är du stabil, trygg och stresstålig, glad, positiv och ödmjuk. Du får arbeta i ett marknadsledande företag med det lilla teamets flexibilitet. Vi gör alla vårt yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

Stämmer ovanstående på dig kommer du till ett företag som satsar på dig och din framtid.

Ansökan

Du söker tjänsten som Elmontör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Vi samarbetar med TEMP-TEAM Rekrytering & Bemanning i denna process.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i snart 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Gunde Algebäck
Telefon 0709-95 21 90
Område Ale
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 15 sept (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Elcontrol AB är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Vi marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Idag är vi 42 anställda och finns med konstruktion och produktion i Älvängen, endast 20 min. från Göteborg Central. Vårt dotterbolag i Siauliai i Litauen står för produktionen av standardiserande lösningar i stora serier. Våra tjänster är anpassade för att vi ska kunna hjälpa kunderna med hela kedjan - från idé till driftsatt lösning.

Vi behöver nu förstärka vår organisation med ytterligare en Elmontör till vår verkstad i Älvängen.