Elkonstruktör tilll BS Elcontrol AB

Elkonstruktör tilll BS Elcontrol AB

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu elkonstruktörer för att förstärka vår organisation.
Som elkonstruktör är du direkt ansvarig för konstruktionen och genomförandet av de projekt vi bedriver. Du kommer att vara kundens tekniska rådgivare och kontakt och koordinerar tillsammans med våra säljare och produktionspersonal för att kunden skall få en lösning som motsvarar förväntningarna. Du agerar också som tekniskt säljstöd i samband med införsäljning mot kund.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som Elkonstruktör har följande kunskaper och färdigheter:
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot elteknik eller automation.
  • En dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elkonstruktion automationslösningar mot kyl-, fastighet-, industri- eller processkunder.
  • Vana av att arbeta med ElproCAD som är vårt konstruktionsverktyg är meriterande.
  • God kännedom om de direktiv och föreskrifter som styr vårt arbete inom lågspänningsområdet.
  • Du skall skriva och tala svenska och engelska obehindrat samt ha god datavana.
Egenskaper

Som Elkonstruktör skall du tycka om att självständigt planera ditt arbete, vara resultatorienterad och förstå att det är ute på marknaden vi gör våra affärer. Socialt är Du stabil, trygg och stresstålig. Vi erbjuder Dig ett självständigt och utmanande arbete med stor frihet under ansvar. Du får arbeta i ett marknadsledande företag med det lilla teamets flexibilitet. Vi gör alla vårt yttersta för att våra kunder och medarbetare skall trivas och utvecklas.

Ansökan

Du söker tjänsten som Elkonstruktör via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gunde Algebäck, på telefonnummer 0709-95 21 90 på TEMP-TEAM.

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se
Mer info
Kontaktperson Gunde Algebäck
Telefon 0709-95 21 90
Område Ale
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 21 juli (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BS Elcontrol är en av Sveriges ledande leverantörer av automatikutrustning och apparatskåp. Vi marknadsför, konstruerar och tillverkar kompletta apparatskåp för styrning av maskiner och anläggningar. Idag är vi 42 anställda och finns med konstruktion och produktion i Älvängen, endast 20 min från Göteborg Central. Vårt dotterbolag i Siauliai i Litauen står för produktionen av standardiserande lösningar i stora serier. Våra tjänster är anpassade för att vi ska kunna hjälpa kunderna med hela kedjan - från idé till driftsatt lösning.