Avdelningschef till Axel Christiernsson AB

Avdelningschef till Axel Christiernsson AB

Drivs du av inköp och produktionsarbete? Sök en operativ tjänst inom Supply Chain till Axel Christiernsson AB i Nol!

Axel Christiernsson AB söker nu en avdelningschef till orderflödesgruppen (OFG). Här får du fullt ansvar för order och varuflödet samt bidra med ditt engagerande ledarskap till hela OFG-gruppen som består av 10 personer. Lockas du av utmaningen att ha ett stort ansvarsområde, allt från orderregistrering, kundservice, produktionsplanering till inköpsavrop? Då skall du söka denna spännande tjänst!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En utmanande roll där målsättningen är att bibehålla Axel Christiernssons AB:s höga leveranssäkerhet och minimera störningart i materialflödet.
 • Ett företag i en ledande position inom smörjfettsproduktion i Europa
 • En arbetsplats med hög teknisk kompetens och flexibla produktionsresurser
 • Ett utvecklande och operativt jobb inom Supply Chain
 • En internationell koncern med ca 350 anställda
DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar du tillsammans med Group Purchase Manager samt övriga inköpsansvariga inom AXEL-gruppen för att skapa en fungerande samverkan beträffande inköps- och logistikfrågor. Arbetsuppgifterna är b.la:
 • Inköp av råvaror, emballage, förbrukningsartiklar, transporter och legotillverkning
 • Leda och coacha OFG-gruppen
 • Samverka mellan produktion och försäljning
 • Stötta tekniska avdelningen i utvecklingsfrågor/nya råvaror etc
 • Utveckla och skapa nya kontaktnät med leverantörer
 • Leverantörsbedömning och utvärdering
 • Utveckla befintligt affärssystem
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som målsättning har du att bibehålla Axel Christiernsson AB´s höga leveranssäkerhet och minimera störningar i materialflödet. Du optimerar lagernivåer/inköpskvantiteter samt säkerställer inleveranser.

Du har en viktig roll när det gäller att stärka våra kundrelationer genom att utveckla samarbete/kommunikation mellan kundernas inköps/beställningsfunktioner och vår kundservicefunktion. Resor kan förekomma 3-4 gånger per år till fabriken i Holland och Frankrike samt besök hos leverantörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lång erfarenhet från produktion och tidigare optimering av orderflöde. Drivs du också av inköpsverksamhet och logistik inom Supply Chain är det meriterande. Vi är en verksamhet inom kemisk industri och ser därför att du har erfarenhet från branschen.

Tidigare erfarenhet av personalledning samt kunskap om och erfarenhet av IBS Enterprise eller liknande affärssystem. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi tror också att du är drivande, proaktiv och initiativrik samt resultatorienterad. Vi tror du har en öppen, god social förmåga, är prestigelös och har vilja till samverkan med andra avdelningar/enheter samt goda ledaregenskaper. Du är analytiskt lagd samt innehar affärsmässighet och god förhandlingskunskap.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Martin Andersson
Telefon 031-761 22 21
Område Ale
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Inköp, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.