Undersköterska, Garverivägens vård och omsorg

Undersköterska, Garverivägens vård och omsorg

Att ge vård och omsorg utifrån gällande lagstiftning, riktlinjer och ramar och aktivt verka för att omsätta verksamhetsplanen i praktiken. Undersköterskans insatser ska vara kvalificerade, individuellt anpassade och skapa förutsättningar för att den enskilde ska kunna leva ett tryggt och självständigt liv med god livskvalitet. Vi arbetar aktivt med aktiviteter och att ta tillvara på den enskildes önskemål om hur den vill leva sitt liv. Arbetstid enligt schema, dag/kväll/helg.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning eller motsvarande utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande med ytterligare utbildning i demenssjukdomar, hälso- och sjukvård och psykiatri. Viktigt med vilja och förmåga att ta till sig ny teknik. Du behöver ha ett stort intresse att hjälpa äldre till en så god livskvalitet som möjligt. Du behöver även ha ett stort intresse för att hänga med i utvecklingen av framtidens äldreomsorg. Personliga egenskaper som krävs är personlig mognad, empati, god samarbetsförmåga, initiativförmåga och flexibilitet. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, då arbetet omfattar dokumentation och de äldre ofta har hörselnedsättningar och kognitiva svårigheter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Catarina Jutendahl
Telefon 0303-70 34 35
Område Ale
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Garverivägens vård och omsorg består av 20 korttidsplatser och 20 permanenta platser, med somatik och demensinriktning. Inom kort kommer ytterligare 10 korttidsplatser att öppnas upp, vilka kommer att säljas till annan kommun. Vi söker personal till både befintliga enheter och till den som inom kort ska öppna. Inom vård och omsorg i Ale kommun har alla tillsvidareanställda medarbetare rätt till heltid och rätt till deltid. Hos oss väljer du alltså själv din sysselsättningsgrad för att du ska få ihop pusslet av arbete, studier, fritid och familjeliv.