Undersköterska, Ale hemtjänst

Undersköterska, Ale hemtjänst

Som undersköterska i hemtjänsten ger du omvårdnads- och serviceinsatser utifrån individens behov i det egna hemmet. Du stödjer och motiverar omsorgstagare genom ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. Du arbetar utifrån biståndsbedömda insatser enligt uppdrag av biståndshandläggare. Du arbetar aktivt med att skapa förtroende i ditt kontaktmannaskap så att den enskilde och anhöriga känner sig trygga med de hemtjänstinsatser vi utför. I ditt arbete ingår dokumentation enligt Socialtjänstlagen, att upprätta genomförandeplan tillsammans med den enskilde, närstående och/eller dennes företrädare samt dokumentation av händelser av vikt enligt SoL och HSL. I ditt arbete ingår också att arbeta med delegerade uppgifter från hemsjukvårdens sjuksköterskor, rehab, sjukgymnast med flera med fokus på det friska.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av hemtjänst eller liknande arbete. Du kommer att ingå i ett team där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Vi söker dig som har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du har förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Att arbeta tillsammans med människor är både stimulerande och roligt för dig. Du vill vara med och utveckla äldreomsorgen och tycker om utmaningar. Det är fördelaktigt om du kan se dig som en del av en större helhet som Ale hemtjänst utgör. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, ha god datorvana samt ha B-körkort. Heltidstjänstgöring motsvarar 37 timmar/vecka. Tjänstgöring dag, kväll samt varannan helg. En tillsvidareanställning samt två vikariat. Visstidsanställningar tillträde 2019-02-01, tidsbegränsade till och med 2020-01-31.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Anna Heinrich
Telefon 0303-37 11 56
Område Ale
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Vikariat
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Ale hemtjänst består i dagsläget av enheterna Surte, Bohus, Nödinge centrum, Nödinge-Nol, Alafors, Älvängen och Skepplanda. Enheterna inom Ale hemtjänst hjälps åt utifrån behov och samarbetar inom geografiska schemakluster. Det innebär att du har din grundplacering på en enhet men kan ha schemalagda resurspass på andra enheter inom klustret. Surte hemtjänst i södra Ale söker nu en ny medarbetare och Skepplanda hemtjänst i norra Ale söker två vikarierande undersköterskor under föräldraledighet.