Undersköterska, Ale hemtjänst

Undersköterska, Ale hemtjänst

Som undersköterska i hemtjänsten ger du omvårdnads- och serviceinsatser utifrån individens individuella behov i det egna hemmet. Du stödjer och motiverar den äldre i det vardagliga livet genom ett lyhört, flexibelt och professionellt förhållningssätt med den enskildes självbestämmande i fokus. Du arbetar aktivt med ditt kontaktmannaskap så att den enskilde och anhöriga känner sig trygga i de hemtjänstinsatser vi utför genom det förtroende du skapar er emellan. I ditt arbete ingår även dokumentation enligt Socialtjänstlagen, bland annat genom att upprätta genomförandeplan tillsammans med den enskilde, närstående och/eller dennes företrädare samt att dokumentera händelser av vikt. I ditt arbete ingår också att arbeta med delegerade uppgifter från hemsjukvårdens sjuksköterskor, rehab, sjukgymnast med flera med fokus på det friska. I ditt delegerade arbete ingår även dokumentation enligt HSL, Hälso- och sjukvårdslagen. Du behöver kunna behärska det svenska språket i tal och skrift, ha god datorvana, ha B-körkort och kunna cykla. Tjänsterna finns i norra Ale med utgångspunkt från Älvängen. Arbete dag, kväll samt varannan helg.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet av hemtjänst eller liknande arbete. Du kommer att ingå i ett team där din samarbetsförmåga är lika viktig som att jobba självständigt. Vi söker dig som har ett gott bemötande och förhållningssätt. Du har förmåga att skapa trygghet och lugn även i stressiga situationer. Att arbeta tillsammans med människor är både stimulerande och roligt för dig. Du vill vara med och utveckla äldreomsorgen och tycker om utmaningar och det är fördelaktigt om kan se dig som en del av en större helhet som Ale hemtjänst utgör.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Aleborg
Telefon 0303-70 07 50
Område Ale
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ale.se/
Sista ansökningsdag 25 sept (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Vi söker nu undersköterskor till hemtjänsten som kommer utgå från Älvängen.