Tydlig, trygg och modig enhetschef för en vuxenenhet i utveckling

Tydlig, trygg och modig enhetschef för en vuxenenhet i utveckling

Du är en del av vår ledningsgrupp, som driver strategisk utveckling och samordnar allt arbete inom individ- och familjeomsorgen. Ledningsgruppen arbetar gemensamt och tillsammans med medarbetarna med att utveckla nya former för gränsöverskridande arbete inom verksamheten. Du har personal-, verksamhets- och budgetansvar för enheten som ansvarar för områden missbruk och våld i nära relation. Enheten är i en utvecklingsfas och du kommer att vara en viktig del i både utvecklingsarbetet och verkställigheten av den nya organiseringen. Ambitionen är att enheten ska möta målgruppen från 18 år och uppåt samt eventuellt även på sikt en mottagningsgrupp för samtliga enheter vid verksamheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är tydlig, trygg och modig, som kan växla mellan att vara operativ och strategisk. Du verkar för att arbetet vid enheten är evidensbaserat och bedrivs i enlighet med lagstiftning, föreskrifter och kommunens riktlinjer. Rollen kräver kreativitet och du är van vid och stimuleras av utvecklings- och förändringsprocesser. Du verkar för att höja kvaliteten genom nytänkande och bästa möjliga resursutnyttjande. Med ett genuint intresse för socialt arbete och en tro på människors vilja och förmåga att ta eget ansvar kombinerat med god ledarförmåga skapar du förutsättningar för enheten att nå uppsatta mål. Du har kompetens och gedigen chefserfarenhet inom verksamhetsområdet och erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Irene Blomqvist
Telefon 0303-77 11 11
Område Ale
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 27 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Vi söker nu en ny enhetschef för vuxenenheten. Ale är en starkt växande kommun som kräver en nyskapande socialtjänst. Individ- och familjeomsorgen är en verksamhet i utveckling där nytänkande och mod att pröva nya arbetssätt krävs. Vi vet vilka kompetenser vi behöver för att komma vidare och nu söker vi dig som klarar jobbet med fokus på Ales invånare. Vill du bli en del av ett kreativt team?