Timvikarie grundskolor Skepplanda

Timvikarie grundskolor Skepplanda

Vi söker dig som vill arbeta som timvikarie på båda skolorna i Skepplanda. Arbetet innebär att täcka för ordinarie personal vid deras frånvaro. Både som resurs i klass samt arbete på fritids.

Kvalifikationer
Du är social, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har utbildning eller erfarenhet från arbete med barn och ungdomar, men det är inget krav. Du måste ha fyllt 18 år.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Malin Friberg
Telefon 0303-33 04 91
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 31 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Skepplanda finns Garnvindeskolan och Alboskolan. Garnvindeskolan är en F-3 skola och Alboskolan är en 4-6-skola.