Specialpedagog åk 7-9, Da Vinciskolan

Specialpedagog åk 7-9, Da Vinciskolan

Som en av tre specialpedagoger på Da Vinciskolan, kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du skall göra kartläggningar och utredningar, skriva åtgärdsprogram och delta på elevmöten. Du är en del av skolans elevhälsoteam och bidrar där med det specialpedagogiska perspektivet i våra tvärprofessionella diskussioner och i vårt främjande och förebyggande arbete. Elevhälsoteamet kommer detta läsår att förändra sitt arbetssätt och utöver våra elevhälsoteamsmöten, kommer vi att delta på arbetslagsmöten för att elevhälsa på skolan skall vara något som alla på skolan arbetar med på olika sätt, på alla tre nivåerna främjande, förebyggande och åtgärdande. Du kommer att vid behov handleda pedagoger och/eller arbetslag och samarbeta med andra instanser som till exempel bup. Du är en viktig del i skolans arbete med våra utvecklingsområden.

Kvalifikationer
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, som för oss innebär att du har ett inkluderande, lösningsfokuserat förhållningssätt. Du bemöter alla utifrån förutsättningar och behov, är en engagerad pedagog med positivt förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Du har också förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du skall vara legitimerad specialpedagog.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Maria Gustafsson
Telefon 0303-33 03 72
Område Ale
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Da Vinciskolan är en 7-9 skola med cirka 400 elever som ligger i Ale kulturrum vid Ale torg. Skolan har fem klasser i varje årskurs, en förberedelsegrupp och en särskild undervisningsgrupp. På skolan finns också ett resursteam med en socialpedagog och två resurspedagoger.