Skollogoped, utvecklingsteam skola

Skollogoped, utvecklingsteam skola

Du ska inom ramen för skolans uppdrag bistå med logopedisk kompetens med målsättningen att fler barn och elever ska utvecklas positivt och nå kunskapsmålen. Du kommer att ingå i ett team med kollegor som i olika uppdrag stödjer skolornas arbete mot måluppfyllelse.
I uppdraget ingår att stötta och handleda personal samt ha viss individuell kontakt med elever i syfte att utveckla lärmiljön och skapa likvärdiga förutsättningar till kunskapsinhämtning för barn/elever med tal-, språk-, läs- och skrivsvårigheter.
Du kommer att leda utbildningsinsatser för större och mindre grupper, exempelvis TAKK-utbildning. I uppdraget ingår även att leda lokalt utformade insatser samt bidra till det digitala utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer
Du är utbildad logoped och bör tidigare ha arbetat inom området skola, gärna på övergripande nivå. Du tycker det är stimulerande att få bidra till skolutveckling i stort, utveckling av undervisningen avseende språkutveckling samt digital utveckling. Du som söker har ett positivt förhållningssätt och förmåga att skapa goda relationer. Du samarbetar väl med andra samt hanterar många kontaktytor och olika grupper.

B-körkort är ett krav, tillgång till egen bil.

Intervjuer kommer att hållas 2018-09-27.

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Ulla-Stina Millton
Telefon 0303-70 30 00
Område Ale
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 23 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Vi söker nu en vikarierande logoped till utvecklingsteam skola.