Sjuksköterska till LSS/psykiatri, hemsjukvården

Sjuksköterska till LSS/psykiatri, hemsjukvården

Som sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård med inriktning LSS/psykiatri har du stora möjligheter att arbeta självständigt och själv planera hur din arbetsdag skall se ut. Du arbetar i patientens hem som kan vara både på boende eller ordinärt boende. Upparbetad god samverkan med primärvården samt öppenpsykiatrin, en arbetsplats i framkant av välfärdsteknologin, arbete bara var fjärde helg och tre kvällar på åtta veckor väntar dig som sjuksköterska i Ale kommun. Vi arbetar i interprofessionella team kring patienterna med fokus på att det ska vara lätt att leva för alla Alebor. Som sjuksköterska i hemsjukvården med inriktning LSS/psykiatri är du övergripande ansvarig för att leda det kommunala hälso- och sjukvårdsuppdraget. Uppdragen utförs som hembesök eller delegerad arbetsuppgift till omvårdnadspersonal i ordinärt och särskilt boende. Olika patienter med varierande sjukdomsbild ställer varierande krav på din kompetens och du bygger upp en bred kunskap. Inom denna verksamhet handlar det mycket om att stötta och vägleda omvårdnadspersonalen i framförallt bemötande. Det är av stor vikt att du har kunskap om denna patientgrupp och vana från att handleda omvårdnadspersonal. Men framförallt krävs en vilja och ett intresse av att arbeta med denna patientgrupp. Utöver den personcentrerade vården ansvarar du och dina sköterskekollegor tillsammans med chefen för att verksamheten ska utvecklas. Därför vill vi att ni fortbildar er löpande och att ni har ett engagemang i vad som händer inom den offentliga välfärden. Var och en har en individuell utvecklingsplan där vi tillsammans hittar rätt vidareutbildning för dina behov. Från den 1 mars arbetar en av våra sjuksköterskor med fördjupningsuppdrag som metodutvecklare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen och ett uttalat intresse för målgruppen inom LSS/psykiatri. Erfarenhet av arbete som sjuksköterska i hemsjukvård med inriktning LSS/psykiatri är meriterande, liksom erfarenhet av att handleda och undervisa personal. I denna arbetsgrupp finns ett brinnande engagemang för denna patientgrupp och vi letar efter dig som känner samma engagemang. Det är en trygg och stabil arbetsgrupp som ställer upp för varandra och alltid har ett glatt humör.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Brask
Telefon 0303-33 07 57
Område Ale
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Vi söker en utvecklingssugen sjuksköterska med digitalt intresse till Älvängen. Som vill arbeta med LSS/psykiatri inom kommunal hälso- sjukvård. Vi finns i helt nya lokaler i Ale Seniorcentrum i Älvängen, 20 minuter med pendeltåget från centralstationen i Göteborg. Här ligger också Ale Rehab, korttidsenhet och särskilt boende.