Samarbetsinriktad lärare med viljan att göra skillnad för eleverna på Surteskolan

Samarbetsinriktad lärare med viljan att göra skillnad för eleverna på Surteskolan

Tror du på kraften i samarbete och kollegialt lärande? Tror du att din yrkesskicklighet är avgörande för elevernas resultat? Tror du att din personliga utveckling är avgörande för skolans resultat? Då är Surteskolan rätt arbetsplats för dig! Skolan har en devis: "Collaboratio vincit omnia" - samarbete övervinner allt. Och samarbete är något som är återkommande i allt vi företar oss på skolan. Surteskolan är en tvåparallellig skola med förskoleklass till årkurs 6 med 270 elever, och den ligger i samhället Surte. Vi har en väl uttalad verksamhetsidé som bland annat bygger på GRIT (Angela Duckworth) - konsten att aldrig ge upp och MINDSET (Carol S Dweck) - du blir vad du tänker. Dessutom arbetar vi med daglig fysisk aktivitet utifrån Anders Hansens bok "Hjärnstark". Vi har ett ledord - SURTE, som genomsyrar allt vi gör. Betydelsen av vårt ledord är: Samarbete, Utveckling, Relationer, Tänkande och Engagemang. Med detta som utgångspunkt har vi ett tydligt mål som vi arbetar mot: Eleverna lämnar Surteskolan med ett växande tankesätt. Det innebär att de sannolikt har minst E i betyg i alla ämnen.

Kvalifikationer
Vi söker nu två pedagoger till hösten med legitimation i svenska och matematik - gärna i kombination med andra ämnen. Vi söker lärare som har erfarenhet av att arbeta tillsammans i arbetslag och som är vana vid att arbeta formativt samt lågaffektivt.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Thomas Sjögren Amcoff
Telefon 0704-32 01 50
Område Ale
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? I Ale är det alla våra kompetenta lärare och skolledare som utvecklar och förbättrar skolan. Hela kommunen är full av utvecklingslust och skolans kvalitet är det viktigaste området. Vår satsning har höjt elevernas resultat rejält men vi har fortfarande utrymme kvar att växa. När vi nu tar nästa steg vill vi bara ha med de rätta pedagogerna.