Resurspedagog, Garnvindeskolan

Resurspedagog, Garnvindeskolan

Gillar du att arbeta med barn? Är du flexibel utöver det vanliga och har god pedagogisk förmåga? Söker du ett utvecklande och varierande arbete? Då kan du vara den vi söker! Som resurspedagog på Garnvindeskolan kommer du att vara en extra pedagog som förstärker i klasserna för elever som är i behov av särskilt stöd. Uppdraget innebär att du tillsammans med skolans pedagoger arbetar för att utveckla elevernas sociala förmågor och ett aktivt lärande.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete som resurspedagog och arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. På vår skola är elevens hela dag viktig. Vi värnar om inlärning, omsorg och sociala förmågor. Vi söker därför dig som har förmåga att se till helheten för elevens dag hos oss. Du är positiv, flexibel och lösningsinriktad. Vidare har du god samarbetsförmåga, är kreativ och ser möjligheter i olika situationer som du möter i ditt arbete.

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Malin Friberg
Telefon 0303-33 04 91
Område Ale
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Garnvindeskolan ligger centralt i Skepplanda i norra delen av Ale kommun. Skolan är en trygg F-3-skola med goda resultat. Vi arbetar för att elevernas hela dag ska bli så bra som möjligt. Bland våra redskap finns bland annat vår skolskog, skolans trygghetsteam och vårt miljötänk där vi är stolta över vår Gröna flagg. Vi arbetar i tre spår med elever i blandade åldrar. I varje spår finns det ett fritidshem. Alla elever i åk 1-3 har en egen dator.