Personlig assistent, Funktionshinder

Personlig assistent, Funktionshinder

Som personlig assistent hos oss ingår du i arbetslag kring en brukare. Du är med och stöttar individer i deras vardag och ditt arbete sker till stor del självständigt tillsammans med den enskilde i hens hemmiljö. Du arbetar för att skapa förutsättningar och vill utveckla brukarens delaktighet och självständighet i vardagens moment. Vanliga förekommande arbetsuppgifter är att stötta den enskilde med omvårdnad, hushållssysslor och fritidsaktiviteter. Vi för dokumentation enligt de lagar och riktlinjer som finns. Vi arbetar enligt pedagogiskt förhållningssätt, där genomförandeplanen är grunden. Du samverkar tillsammans med och får stöd av enhetens pedagog, både i frågor gällande bemötande och förhållningssätt samt social dokumentation. Enheten har även administrativa stödfunktioner som finns tillgängliga.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker har en avslutad gymnasieutbildning och arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta utifrån ett pedagogiskt arbetssätt. Vi ser gärna att du har arbetat med personer med funktionsvariationer och att du är van att arbeta utifrån ett strukturerat arbetssätt. Personlig lämplighet är avgörande för tjänsten och för att lyckas i rollen som personlig assistent ser vi att du har brukarfokus och ett engagemang för målgruppen. Ett löpande arbete med urval och intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Månadslön. Individuell lönesättning. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas efter 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.
Mer info
Kontaktperson Jenny Lomfors
Telefon 0303-70 31 85
Område Ale
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ale.se/
Sista ansökningsdag 1 juli (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 300 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet. I kommunen är vi 2 000 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss? Söker du ett roligt och omväxlande arbete? Brinner du för omsorg och är intresserad av att arbeta med människor? Då kanske du är vår nästa kollega!